Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtar Engin Çelik, köprüler kurmaya devam ediyor..

Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında

Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında güçlü köprüler kurmayı adeta alışkanlık haline getiren Çekmeköy Sultançiftliği’nin çalışkan muhtarı Engin Çelik, sıradışı projelerle gündem olmaya devam ediyor. Eğitimden sağlığa, gıdadan giyime; kendisine gelen, gelmeyen, ulaşan ulaşamayan herkese mutlaka ama mutlaka dokunan Muhtar Çelik, “Kiler Desteği Kampanyası” ile kapısından kimsenin elini boş çevirmeyerek vatandaşın mutfağına katkı veriyor.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, gönüllü hayırsever dostları aracılığı ile ihtiyaç sahibi yurttaşların hayatına dokunmaya devam ediyor. Öğrencisinden yaşlısına, ev hanımından işsiz babasına kadar toplumun tüm kesimlerine talebi olsun olmasın bir şekilde temas ederek yardımcı olmaya çalışan Muhtar Engin Çelik’in yeni projesi “Kiler Desteği” ile vatandaşın direkt mutfağına giriyor. Hayırseverlerin muhtarlığa getirdiği temel ihtiyaç gıda maddeleri sayesinde muhtarlıktan kimse eli boş ayrılmıyor. Muhtar Çelik’in tüm projelerinde olduğu gibi Kiler Desteği Kampanyası da örnek teşkil ediyor.

Bugüne kadar olduğu gibi Kiler Projesi’nde de kendilerine yardımcı olan hayırsever tüm dostlarına teşekkür eden Muhtar Çelik, “Mahallemizle ilgili gerçekleştirmek istediğimiz daha birçok hayalimiz var ve bu hayaller kıymetli dostlarımız ile daha güzel oluyor” dedi. Hizmeti sanata dönüştürmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Çelik, “Bu yolda her zaman bizlerle beraber olan ve desteğini esirgemeyen dostlarımıza gönül dolusu teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kiler Projesi’nin ilgi gördüğünü kaydeden Muhtar Çelik, her geçen gün artan enflasyon ve gelir seviyesi düşen bir çok vatandaşın çarşı-pazarda zorlandığını, çoluk çocuğunun rızkını temin etmekte çaresiz kaldığını dile getirdi. Bu gibi zor zamanlarda ve anlarda yardımlaşma ve dayanışmanın devreye girdiğini ifade eden Çelik, “Hayırsever dostlarımız ile darda kalan komşularımız arasında köprü olabilmek, bir nebze de olsa yüzlerde ufak bir tebessüm oluşturup umudu büyütmek bizim için en büyük mutluluk kaynağı..” dedi.

Reklamı Geç