Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR ENGİN ÇELİK; “ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI..”

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün bu yılki ilk kutlaması Çekmeköy Sultançiftliği’nde gerçekleşti. Sultançiftliği İlk Öğretim Okulu’nda görev yapan öğretmenleri 24 Kasım öncesi verdiği kahvaltı davetinde buluşturan Muhtar Engin Çelik ve Güngören Muhtarı Adem Soylu, son derece anlamlı ve farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak da etkinlik davetine katılarak öğretmenlerle bir araya geldi.

Taşdelen Kahve Dünyası’nda verilen kahvaltı davetine Sultançiftliği İlköğretim Okulu’nda görev yapan eğitim camiamızın fedakar emekçileri öğretmenler ve aileleri katıldı. Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik ve Güngören Muhtarı Adem Soylu’nun organize ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasına İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak da katıldı. Son derece samimi bir sohbet havasında geçen buluşma renkli görüntülere sahne oldu.

Davete icabet eden öğretmenlere teşekkür eden Muhtar Engin Çelik, “Eğitim camiamızın emekçi neferleri öğretmenlerimiz her zaman başımızın tacıdır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Sadece 24 Kasım günü değil yılın 365 günü eğitim camiamızın yanındayız ve eğitime destek noktasında yapmamız gereken tüm görev ve sorumlulukları almaya hazırız” şeklindeki sözlerle duygularını ifade etti.

Davete aileleri ile birlikte katılarak hoşsohbet bir ortamda mesai arkadaşlarıyla kahvaltı yapan öğretmenler de anlamlı programı organize eden muhtarlara teşekkür ettiler.

Reklamı Geç