Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtar Engin Çelik; “Yeni bir yola yine beraber çıkıyoruz..”

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin sevilen

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin sevilen muhtarı Engin Çelik, 5 yıl boyunca gece-gündüz demeden canla başla çalışarak kurmuş olduğu gönül köprüsünü daha da güçlendirme adına yeniden göreve talip olduğunu ilan etti. Gençlere, kadınlara ve çocuklara seslenen Muhtar Çelik, “30 metrekare muhtarlığımızı 30 bin metrekare alana çevirdiniz. Şimdi yeni bir yola yine beraber çıkıyoruz ve bir kez daha göreve talip oluyoruz..” dedi.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin genç, çalışkan ve dinamik muhtarı Engin Çelik, 31 Mart seçimlerinde yeniden aday olduğunu resmen açıkladı. Videolu bir mesaj yayınlayan Muhtar Çelik, 5 yıl boyunca gece-gündüz demeden, canla, başla çalışarak kurmuş oldukları gönül köprüsünü daha güçlendireceklerini ve sevgi yuvasını daha da büyüteceklerini kaydetti.

Sultançiftliği ve tüm Çekmeköy halkına bugüne kadar vermiş oldukları destek için teşekkür eden Çelik, kadınlara, gençlere ve çocuklara özel bir paragraf açarak; “Çıkmış olduğumuz bu yolun çok uzun olduğunu biliyoruz. Gönül köprüsünü daha da büyüteceğiz. Çocuklarımızın kreş, spor salonu, yüzme havuzu ve engelli okulu için vermiş olduğu 5 bin imzanın takipçisi olacağız. 94 kız çocuğumuza verilen bursları daha da yukarı taşıyabilmek için daha çok çaba göstereceğiz. Şimdi yeni bir yola yine beraber çıkıyoruz ve bir kez daha göreve talip oluyoruz, yeniden desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Reklamı Geç