Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtar Engin Çelik’in girişimleriyle örnek bir çalışmaya imza atıldı..

Çekmeköy Sultançiftliği’nin çalışkan muhtarı

Çekmeköy Sultançiftliği’nin çalışkan muhtarı Engin Çelik’in girişimleri ile Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından silbaştan yenilenen Taşdelen Rahmi Mihriban Bedestenci İlkokulu Kütüphanesi, Kaymakam Resul Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan’ın katıldığı açılış töreniyle öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Çekmeköy Taşdelen Rahmi Mihriban Bedestenci İlkokulu öğretmen ve öğrencileri 2023 yılını özel ve anlamlı bir hizmetle uğurladı. Sultançiftliği’nin çalışkan muhtarı Engin Çelik’in girişimleri sonucu Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından baştan aşağı yenilenen kütüphane törenle hizmete sunuldu. Kaymakam Resul Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan’ın da katıldığı açılış programında öğrenciler ve öğretmenlerin mutluluğu görülmeye değer oldu. Program gelişinde Muhtar Engin Çelik tarafından karşılanan Kaymakam Resul Çelik, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti ve yenilenen kütüphane hakkında Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Sinan Özbilgi tarafından bilgilendirildi.

Daha sonra yenilenen kütüphanenin girişinde konuklar ve minik öğrencilerle birlikte açılış kurdelesini kesen Kaymakam Çelik, “Burada son derece güzel ve bir o kadar özel bir çalışma yapılmış. Bu anlamlı hizmetin yapılmasına öncülük eden Muhtarımız Engin Çelik ve Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne teşekkür ediyorum. Yenilenen kütüphanemizin okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Programın sonunda ise çalışmada emeği geçenlere birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Kütüphanenin yenilenmesine öncülük eden Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim görmesine katkıda bulunmak, onların imkan ve ortamlarının iyileşmesine vesile olmak çok güzel bir duygu. Böylesine özel bir duyguyu anlamak için yaşamak, yaşamak için de bir şeyler yapmak lazım. Herkesi okullarımız için, öğrencilerimiz için bir şeyler yapmaya davet ediyorum” dedi. Muhtar Çelik, çalışmaya destek veren Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Sinan Özbilgi ve açılışa katılan Kaymamak Resul Çelik ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan’a teşekkür etti.

Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Sinan Özbilgi de yenilenmesine destek verdikleri Taşdelen Rahmi Bedestenci İlkokulu kütüphanesinin bu şekilde yaptıkları 8. Kütüphane olduğunu ifade etti. Özbilgi, çalışmaya öncülük eden Muhtar Engin Çelik ile açılışa katılan Kaymakam Resul Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan’a teşekkür etti.

Reklamı Geç