Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR ENGİN ÇELİK’TEN BİR FARKINDALIK DAHA..

Çekmeköy, geçtiğimiz hafta sonu

Çekmeköy, geçtiğimiz hafta sonu sıradışı farklı bir açılışa evsahipliği yaptı. Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı hedefleyen sosyal sorumluluk projeleriyle sürekli gündemde olan Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik’in hizmete sunduğu Çağlar Çayevi, “Bu çayın keyfi bir başka” dedirtti. Mahalleli gençlere istihdam sağlayan ve kazancının bir bölümü ile de engelli bireylerin ihtiyacını karşılayacak olan Çayevi’nin açılışı siyasetten iş dünyasına ilçenin önde gelen isimlerini ağırladı.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahalle Muhtarı Engin Çelik, hizmete açtığı Çağlar Çayevi ile de anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Herkese örnek nitelikteki Çayevi’nin işletim sistemi, hem mahalleli gençlere istihdam olanağı sunacak hem de kazancının önemli bir bölümü ile engelli bireylerin ihtiyaçlarını karşılayacak. Hafta sonu yapılan Çayevinin açılış programı da son derece yoğun katılımla gerçekleşti. Siyasetten iş dünyasına ilçenin önde gelen isimleri Çağlar Çayevi’nin açılışında biraraya geldi.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi, Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, Demokrat Parti İlçe Başkanı Oğuz Küçük, Memleket Partisi İlçe Başkanı Bora Reisoğlu, Nişantepe Muhtarı Yakup Baydar, Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman, Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya, Reşadiye Muhtarı Erkan Akyılmaz, Çatalmeşe Muhtarı Ömer Lütfü Görsoy, Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Belediye Meclis Üyeleri Sami Yayla, Bora Kılıç, Murat Cirav, KAI Başkanı Rıfat Karakaya, İşadamı Seyfettin Yıldırım, Erbay Yağışhan, Hakkı Demir, Rüstem Aldağ, siyasi parti ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve daha pek çok konuk açılışa katılan isimler arasındaydı.

Gün boyu devam eden açılış programına katılan konuklar Muhtar Engin Çelik’e ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletirken, bugüne kadar gerçekleştirdiği projeleri ve Çayevi ile hayata geçirdiği farklı sosyal sorumluluk projesinden dolayı da tebrik ettiler. Açılışta kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcı dostlarına teşekkür eden Muhtar Engin Çelik, toplumsal dayanışmayı daha da büyütmek adına, var olan imkanları sonuna kadar değerlendirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Reklamı Geç