Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR ENGİN ÇELİK’TEN YARDIMLAŞMAYA YENİ BİR BOYUT..

Mahallesinde zor şartlar altında

Mahallesinde zor şartlar altında yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarla hayırseverler arasında köprü olan Çekmeköy Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik, sosyal dayanışma yöntemini yeni bir boyuta taşıdı. Muhtarlığa astığı panoya iliştirilen renkli zarflar içerisinde yazılı ihtiyaçları “Bir Yardım Eli De Senden!” diyerek hayırseverlerin çözümüne sunan Muhtar Çelik’in bu yeni yöntemi herkese örnek olacak nitelikte.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmada sınır tanımıyor. Mahallesinde zor şartlar altında yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarla hayırseverler arasında her zaman köprü görevi gören Muhtar Çelik, “Bir Yardım Eli De Senden!” diyerek yeni bir yardımlaşma yöntemi kurdu. Diğer tüm muhtarlıklar ile kurum ve kuruluşlara örnek olacak bu yöntemde muhtarlığa asılı panoya iliştirilen renkli zarfların içerisinde dar gelirli vatandaşların bilgileri ve ihtiyaçları yer alıyor. Muhtarlığı ziyaret eden hayırseverler bu panodan bir ya da daha fazla zarf çekerek hiç tanımadıkları ihtiyaçlı ailelerin yardımına destek oluyor.

Muhtar Engin Çelik, bu yöntemle kendilerinin zaman zaman yetişmekte zorlandıkları noktada hayırseverlerin bizzat katılımla yardımlaşma köprüsünü daha da güçlendirdiklerini söylüyor. “Bir Yardım Eli de Senden!” diyerek başlattığımız bu yeni projemize el uzatan, destek olan bütün komşularımıza çok teşekkür ediyorum” diye seslenen Muhtar Çelik, “İş insanlarımızdan esnaflarımıza, hayırsever komşularımız sayesinde yine ihtiyaç sahibi komşularımızın yüzü gülüyor. Yardımda bulunmak isteyen herkesi muhtarlığımıza davet ediyorum. Bir zarf açarak, gerçek ihtiyaç sahibi bir veya birkaç ailemizi mutlu edebilmek elimizde…” dedi.

Reklamı Geç