Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR, STK, ESNAF, İŞADAMI, ÇARŞI-PAZAR HER YERDE..

31 Mart yerel seçim

31 Mart yerel seçim sürecinin Çekmeköy’deki en renkli ve en dinamik kişiliği hiç şüphesiz Ak Parti Aday Adayı Op. Dr. Hikmet Yaşar. Siyasette yeni bir yüz olmanın verdiği heyecanla sahada gecesini gündüzüne katan Yaşar, yaptığı çalışmalarla muhtarından STK temsilcisine, esnafından işadamına kısa sürede halkın gönlünde adeta taht kurmuş durumda. Yaşar; “Ülkem, milletim ve ilçem için söyleyecek sözümüz, yapacak işimiz var” diyor.

Ak Parti’nin Çekmeköy’deki sıradışı farklı aday adayı Op. Dr. Hikmet Yaşar, ilgi çeken düşünce ve fikirlerle milletin huzuruna çıkmaya devam ediyor. Çekmeköy siyasetinde yeni bir yüz olmanın verdiği heyecanla 21 mahalleyi karış karış gezen Yaşar, muhtarından STK temsilcisine, esnafından işadamına gece-gündüz demeden ilçe halkıyla buluşmalarını sürdürüyor. Çalışmalar esnasında gençler ve kadınlarla sık sık biraraya gelen Yaşar’a sahada yoğun bir ilgi, sempati ve teveccüh var. Çekmeköy’e yönelik fikir ve düşünceleri hakkında www.yerelgazete.com.tr ye çok özel açıklamalarda bulunan Yaşar dikkat çeken hususlara değindi.

Çekmeköy’ün her yönüyle yaşanmaya değer çok güzel bir ilçe olduğunu kaydeden Op. Dr. Hikmet Yaşar, “Bu şehri çok daha da güzel bir yer haline getirebilir hatta İstanbul’un incisi yapabiliriz” dedi. Sorunları çok iyi bilmenin çözüm yolları için her zaman yeterli olamayacağını ifade eden Yaşar, “Sorunları köklü çözüme kavuşturmanın en etkili yolu o sorunu bizatihi yaşamaktır. Sorunu yaşarsanız kalıcı çözümünü bulmakta zorlanmazsınız” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’de en önemli kriterlerinin mahalle muhtarları olduğunu söyleyen Ak Parti Aday Adayı Yaşar, “Demokrasinin temel taşı, devletimizin toplumdaki ilk temsilcisi 21 mahalle muhtarımızı tek tek ziyaret ediyorum. Her muhtarımız birer kanaat önderi. Çekmeköy’ün en kılcal damarlarını ve sosyal dokusunu muhtarlarımızla birlikte ele alıyoruz, neler yapılması gerektiğini istişare ederek tek tek planlıyoruz. Muhtar kökenli bir ailenin evladı olarak aday olup seçildiğimde muhtarlarımızla birlikte bu şehri yöneteceğiz” dedi.

Op. Dr. Hikmet Yaşar, şunları söyledi: “Farkındalıklarımızı zenginlik olarak gören bir anlayışa sahibim. Her memleketten ayrı ayrı renkleri bu toplumun en önemli gücü olarak değerlendiriyorum. Çekmeköy’de faaliyet gösteren tüm hemşeri derneklerini tek çatı altında birleştirerek büyük bir platform kurmayı hedefliyorum. Çekmeköy Memleket Platformu, birlik ve beraberliğimize güç katacak ve yöresel zenginliklerimizi tanıtarak kaynaştıracaktır. Bu çatı altında yapılacak faaliyetler insanımızı daha da bütünleştirecektir.

Her işimizi ortak akılla, liyakat ve adalet düsturuyla ve en önemlisi hiç kimseye karşı ön yargılı olmadan yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Geçmişten günümüze yapılanları asla ve asla görmezden gelemeyiz. Hepsine teşekkür ederek daha iyisini yapmanın mücadelesini vereceğiz. Çekmeköy’den bütün Türkiye’ye örnek çalışmalar yapacağımıza inandığım için bu yola çıktım. Her meslekte, her sektörde olduğu üzere Çekmeköy’ün dokusunu ilmek ilmek bilen yerel basınımızı bile derleyip toparlayacağım. Yerel yönetim hizmetlerine yerel basını da mutlaka dahil edeceğim. İşbirliği, diyalog ve koordinasyonla önemli mesafeler kaydedecek projelerimiz var.

Bilimi, teknolojiyi ve insan kaynaklarını en etkili ve en verimli şekilde değerlendireceğiz. Bize oy veren, vermeyen hiçbir ayrım yapmaksızın hizmet ve yatırımları toplumun tamamına yayacağız. 85 milyon insanımızın alın terini bu topraklara akıtması gerektiği inancıyla Çekmeköylü 310 bin vatandaşımızın tamamını kucaklayacağız. Beraber olduğumuzda çok daha güçlü olacağız.

Dünyanın bir çok ülkesini gezip, görüp, gözlemlemiş bir doktor olarak yer yüzü coğrafyasının en güzel yerinin Türkiye olduğunu çok iyi bilen bir insanım. Hiçbir gencimizin, işgücümüzün yurt dışına gitmesine gönlüm el vermez. Şapkamızı önümüze koyup bu gibi sorunlara da nasıl dur diyebileceğimizin yollarını bulmaya çalışacağız.

Sonuçta bu bir hizmet yarışı ve bayrağı içimizden bir arkadaşımız taşımak için yetki alacak. Partim hangi aday adayı arkadaşımızı aday yaparsa yapsın onun etrafından sonuna kadar durup 31 Mart seçimlerine en sıkı şekilde hazırlanacağız. Çekmeköy’de en yüksek oyu alarak İstanbul’u da yeniden kazanmanın yolunu aralayacağız.

Çekmeköy siyasetinin yenisi olabilirim lakin 25 yıllık hekimlik hayatımda herkesin doktoru olma onuruna eriştim çok şükür. 6 sene başhekimlik yaptım. Kurum içi çalışma performansı, personel motivasyonu ve maksimum düzeyde hizmet üretmenin yollarını iyi bilirim. Çekmeköy halkına hizmet üretirken bu milletin bizlere emaneti beytül mala sahip çıkacağız. Ülkem, milletim ve ilçem için söyleyecek sözümüz, yapacak işimiz var.”

Reklamı Geç