Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTARLARLA BULUŞTU, YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ..

39 ilçede saha çalışmaları

39 ilçede saha çalışmaları gerçekleştiren İstanbul Valisi Davut Gül, hafta sonunu Çekmeköy’e ayırdı. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kaymakam Resul Çelik ve yetkililerle birlikte ilçede bir dizi temaslarda bulunan Vali Gül, güne sabah namazı ile başladı, muhtarlar toplantısı ve yatırımları yerinde inceleme programları ile devam etti. Gül, şehit ailesini de ziyaret etti.

İstanbul Valisi Davut Gül’un 39 ilçede gerçekleştirdiği saha inceleme programları devam ediyor. Haftanın tatil günü olmasına rağmen çalışmalarını sürdüren Vali Gül, Pazar gününü Çekmeköy ziyaretine ayırdı. Taşdelen Yusuf Cebir Camii’nde sabah namazı ile başlayan program sonrası Vali Gül vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program sonrası, ilçede bulunan 21 mahalle muhtarının katılımı ile toplantı düzenledi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde Güngören Spor ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya; Vali Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Kaymakam Resul Çelik, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Osman Delen, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Fatih Yıldırmaz, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Soğuksu ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak katıldı. Vali Gül ve Başkan Poyraz toplantıda muhtarların sorun ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı.

İstanbul Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz daha sonra ilçede yapımı devam eden; İlçe Emniyet Binası Çamlık Millet Bahçesi, Mimar Sinan Spor Kompleksi, Güngören Mahallesi’nde yapımı devam okul binaları, Belediye Önü Millet Bahçesi ve Kapalı Otopark, kaymakamlık binasını ve Merkez Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden kreş ve gündüz bakım evi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Projelerin yerinde denetimi sonrası  Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda vatandaşlarla sohbet edildi. Daha sonra Çekmeköy Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaret edilerek çalışmalar hakkında detaylı bilgi alındı. İlçeye gerçekleştirilen ziyaret münasebetiyle İstanbul Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2017 yılında Bingöl’de şehit olan Arif Kalafat’ın ailesini de ziyaret etti. Şehit Ailesi ile gerçekleştirilen sohbetin ardından Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Reklamı Geç