Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MURAT ALTUN GYO A.Ş’DEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ..

Gayrimenkul ve yatırım sektörünün

Gayrimenkul ve yatırım sektörünün önde gelen isimlerinden Murat Altun GYO A.Ş, İstanbul’a taşınan depremzede aileler yararına örnek bir dayanışma kampanyasına imza atıyor. İstanbul’a yerleşen depremzede ailelerin kendi portföylerinden buldukları kiralık evlerden hiçbir komisyon masrafı almayan firmanın bu anlamlı uygulaması, sektördeki diğer kurumlara da yol gösterici nitelikte..

Uzun yıllar hizmet verdiği gayrimenkul ve yatırım sektörünün öncü isimlerinden Murat Altun GYO A.Ş, yaşadığımız son depremlerden sonra yine anlamlı bir uygulamaya imza attı. Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık merkezli 11 ilimizde büyük can kayıpları ve yıkımlara neden olan deprem felaketinin ardından İstanbul’a yerleşmek için gelen ailelerin kendi portföylerinden buldukları kiralık evlerden hiçbir komisyon masrafı almayan firma, bu anlamlı uygulaması ile sektördeki diğer kurumlara da örnek oluyor. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altun, gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Acımız çok büyük. Can kayıplarımızı elbette geri getiremeyiz ancak yaralarımızı devlet ve millet olarak elbirliği ile sarabileceğimize inancım tam” dedi.

Depremlerin yaşandığı ilk andan itibaren herkesle birlikte seferber olduklarını kaydeden Murat Altun, “Devletimizin tüm kurumlarının yanı sıra; yerel yönetimlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz, muhtarlarımız, esnafımız, işadamlarımız velhasıl 7’den 70’e her bir yurttaşımız tarihe geçecek örnek bir dayanışma gerçekleştirdi. Bizler de karınca kararınca misali bu yardım selinde bir damla olmak için gayret ettik. Firma olarak da; deprem bölgesinden gelen aileler için kiralık ev konusunda yardımcı olabileceğimiz düşüncesiyle böyle bir uygulamayı başlattık. Portföyümüzden kiralık ev bulan depremzede ailelerden hiçbir şekilde komisyon masrafı almadık ve almayacağız. Bu şartlarda bugüne kadar onlarca ailemizi yeni evlerine yerleştirdik. Yardım ve destek elimizi her zaman üzerlerinde bulundurmaya gayret edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç