Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NASIL OLSA KİMSE UYMUYOR DİYE GEÇEN YIL İLE AYNI FİYAT..

Ramazan pidesi fiyatının bu

Ramazan pidesi fiyatının bu yıl da 1.5 TL olacağı açıklandı ancak geçtiğimiz senelerde uyulmayan fiyatın yine 2-2.5 liralara çıkması ve yetersiz denetimler yüzünden vatandaşa çok daha fahiş fiyatlara pide satılacağı gün gibi aşikar.

ramazan pide fiatı 1Yaklaşan mübarek Ramazan ayının temel gıdalarında pide için bu sene de fiyat açıklandı. Geçtiğimiz yıllarda uyulmayan pide fiyatının bu sene de uyulmayacağı ve açıklanan fiyatın üzerinde satışlar yapılacağı kesin. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 250 gram pide fiyatlarının geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 1.5 TL olacağını açıkladı.Balcı, oda başkanlarıyla yaptıkları istişare sonucunda pide fiyatlarının girdilerin artmasına karşın geçen yılki fiyatlarla aynı olmasına karar verdiklerini söyledi.

ramazan pide fiatı 2Çeşitli illerde ve gramajlarda farklılıklar olsa da tüm ülkede Ramazan ayında pide fiyatlarının kilogram fiyatının 6 liranın üzerinde olmayacağı konusunda mutabakata vardıklarını kaydeden Balcı, fiyatların denetlenmesi gerektiğini vurguladı. Oda Başkanı Balcı’nın açıkladığı pide fiyatının geçtiğimiz sene ile aynı olması, ‘nasıl olsa fırıncılar tarafından uyulmadığı için sembolik bir açıklama’ düşüncesini akıllara getirdi. Geçtiğimiz yıllarda da açıklanan fiyatın çok çok üzerinde rakamlara satılan pidenin bu Ramazan da 1.5 TL’nin üzerinde satılacağı ve yetersiz denetimler yüzünden vatandaşın açık açık kandırılacağı ortada gibi..

Reklamı Geç