Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Necar: “İsrail’e kim ‘One Munite”‘ diyecek?..”

Millet Partisi Genel Başkanı

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, İsrail’in Gazze’de “hastane, okul, ev dinlemeden; bebek, hasta, sivil, kadın, ihtiyar herkesi öldürerek tam bir katliam, tam bir soykırım” yaptığını, “İnsanları vatanından sürerek veya aç, susuz, ilaçsız bırakıp ölüme terk ederek Gazze’yi işgal” ettiğini söyledi.

Millet Partisi Genel Başkana Cuma Nacar, Erdoğan iktidarını uyardı ve “İsrail’e, ‘Haddini aştın! Aklını başına al! BM kararlarına uy! Soykırımı durdur! Yayılmacılıktan vazgeç! 1967 öncesi sınırlarına çekil!..” denmelidir, dedi. Nacar’ın açıklamasının tam metni şöyle:

“İSRAİL’E KİM ‘ONE MUNİTE!’ DİYECEK?

7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar ve bombalamalar devam ediyor. İsrail hastane, okul, ev dinlemeden; bebek, hasta, sivil, kadın, ihtiyar herkesi öldürerek tam bir katliam, tam bir soykırım yapıyor. İnsanları vatanından sürerek veya aç, susuz, ilaçsız bırakıp ölüme terk ederek Gazze’yi işgal operasyonu bu!

BU SOYKIRIMIN HESABINI İSRAİL’DEN KİM SORACAK? İSRAİL’E KİM ‘ONE MUNİTE!’ DİYECEK?

Emperyalist, Siyonist, Faşist, Soykırımcı İsrail’e gemiciklerle lojistik taşınmasına bile ses çıkarmayan bağımlı Erdoğan ve iktidarı mı?

EY İNSAN! EY DÜNYA!

Ey Millet! Büyük Türk Milleti! İsrail’e ne zaman ‘Dur!’ diyeceksin? Erdoğan iktidarına ciddi bir ikaz yapmak zamanı gelmedi mi?

BÜYÜK TÜRK MİLLETİ!

Theodor Herzl liderliğinde 1897 Basel Siyonist kongresinin aldığı kararlar adım adım uygulanıyor! Büyük İsrail Projesi (BİP) gündemde! Bir gün emperyalist yayılmacı İsrail, Fırat’a -Adana, Kayseri, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Mardin’e- dayanınca mı aklın başına gelecek?

İKTİDARI İKAZ ETMEYECEK MİSİN?

“İsrail’e, ‘Haddini aştın! Aklını başına al! BM kararlarına uy! Soykırımı durdur! Yayılmacılıktan vazgeç! 1967 öncesi sınırlarına çekil!..” Demeyecek misin?”

Reklamı Geç