Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NEVMEKÂN SAHİL ÖĞRENCİLERE 24 SAAT AÇIK..

Üsküdar Belediyesi’nin Türkiye’de bir

Üsküdar Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilke imza atarak hayata geçirdiği örnek projesi Nevmekan Sahil, her gün binlerce öğrenciyi ağırlamaya devam ediyor. 24 saat esasına göre hizmet veren Nevmekan Sahil’de öğrencilere ücretsiz ikramlar da sunuluyor.

Nevmekân Sahil, 3 bin metrekare kapalı alan, 5 bin metrekare açık alan olmak üzere 8 bin metrekare yaşam alanına sahip olup 24 saat hizmet vermektedir. 2 kattan oluşup, üst katta yeme-içme imkânı bulunurken alt katta ise ders çalışma alanları bulunmakta. Gece 00:00’dan sonra yalnızca öğrencilerin kullanabildiği kütüphane bölümü açık oluyor ve aynı zamanda ücretsiz olarak çorba, çay ve kek ikramlarımı bulunuyor.

Giriş kat kitap kafe hizmeti veren ve çoğunlukla araştırma kitaplarının yer aldığı sesli alan ve alt kat sessiz alan diye nitelendirilen ana kütüphane alanı olup, kullanıcıların rahatlıkla ders çalışıp, kitap okuyup ve araştırma yapabildikleri alan oluyor. Nevmekân Sahil,  haftanın 7 günü 10.00 – 23.00 saatleri arasında açık olup, üyelik, ödünç/iade işlemleri 10.00-18.00 saatleri arasında yapılmaktadır. Tüm Üniversite öğrencilerine çay çorba simit kek ikramı eşliğinde 7 gün 24 saat boyunca hizmet vermektedir.

Reklamı Geç