Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

…NİHAYET PARALI DENEN MASKE, CHP TARAFINDAN BEDAVA DAĞITILIYOR…

Kendisi küçük ama etkisi

Kendisi küçük ama etkisi büyük maske, son zamanların en önemli gündem maddesi. Tüm tartışmaları geride bıraktıktan sonra parayla satılacağı açıklanan maskeyi CHP İstanbul İl Başkanlığı, 39 ilçede bedava dağıtmaya başladı. Uygulamanın ilk gününde Çekmeköy’de CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticileri ile partililer vatandaşa “buyrun maskeniz” dedi…

Korona ile mücadele günlerinin en önemli gündem maddesi hiç şüphesiz maske konusunda gelinen son tahlilde tavan fiyat 1 TL’den olmak üzere ücretli satış kararının verildiği şu günlerde halka bedava maske dağıtımı yapan CHP, Çekmeköy’de vatandaşa dokunan bir hizmet gerçekleştirdi. CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticilerinin bizzat katıldığı maske dağıtımı; çarşı pazar esnafı, taksi durakları, Madenler Meydanı ve Metro duraklarını kullanan vatandaşlara yapıldı.

Halka ücretsiz dağıtılan maskelerin CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından temin edildiğini ve bir çok ilçede dağıtımların yapıldığını ifade eden CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Malum Ramazan ayı içerisindeyiz. Ramazan dostluk ve paylaşma ayıdır. İlçemizde başta ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlarımız olmak üzere çeşitli yardım ve desteklerle halkımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu gün de il başkanlığımız tarafından temin edilen maskelerimizi Çekmeköy’deki vatandaşlarımıza, taksici esnafımıza ve esnaflarımıza dağıtarak İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’nun selamlarını ilettik. Bu zorlu süreci halkımızla birlikte aşmak için çalışmalarımız devam etmekte. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Uygulamadan memnun olan Çekmeköylüler, önümüzdeki günlerde maskenin büyük ihtiyaç olacağını ve 1 TL olarak belirlenen tavan fiyatın bile çok yüksek olduğunu ifade ettiler. Piyasadaki maskelerin son derece adi ve kullanıma uygunsuz olduğunu anlatan bir çok vatandaş, “Bugüne kadar bize maske diye verdikleri bez parçası bile diyemeyeceğimiz şeylerin kumaşı kağıttan farksız, ipleri deseniz elinizde kalıyor. 3 kuruşluk teller bile çalınarak sözde kar edilmiş. Hepsi elek gibi delik deşik. İnsan sağlığını korumak bir yana, zarar bile verecek türden. Bu duruma da çare bulunmalı” diye dert yandı.

Reklamı Geç