Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NİLGÜN KAPLAN VE YÖNETİMİ OYBİRLİĞİ İLE GÜVEN TAZELEDİ..

Bölgemizin köklü esnaf kuruluşlarından

Bölgemizin köklü esnaf kuruluşlarından S.S. Üsküdar, Dudullu, Çakmak ve Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, gerçekleştirdiği olağan genel kurulla mevcut Başkan Nilgün Kaplan ve yönetimine güven tazeledi. 2024 yılına kadar yetki alan esnafın başkan ablası Nilgün Kaplan, kooperatif ortağı yüzlerce üyenin oybirliği ile rakipsiz olduğunu bir kez daha gösterdi.

YEREL GAZETE ÖZEL HABER / Pandemi sürecinin yeni normal hayata geçmesiyle esnaf teşkilatları da genel kurullarını yapmaya başladı. İstanbul’un tüm ilçelerinde esnaf kongre heyecanı yaşıyor. S.S. Üsküdar, Dudullu, Çakmak ve Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi de genel kurulunu yaparak mevcut Başkan Nilgün Kaplan ve yönetimi ile yola devam kararı verdi.

Mevcut yönetim kurulu Habip Bice, Ali Okuş, Hakan Akkuş ve Sabri Baycan’dan oluşan esnafın başkan ablası Nilgün Kaplan, kooperatif ortağı yüzlerce üyenin oybirliği ile yeniden seçilerek 2024 yılına kadar yetki aldı. Kurumun denetim kuruluna ise Suat Yazıcı ve Yavuz Aslan yeniden seçildi. Geçmiş dönem tüm gelir ve gider raporlarının oybirliği ile onandığı kongrenin divan başkanlığını İstanbul Esnaf Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanvekili Mehmet Yıldız yürütürken, divan katipliklerini ise Kartal Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hamit Çiftçi ve Süreyya Akdağ yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan Divan Başkanı Mehmet Yıldız, pandemi sürecinde hayatını kaybeden başta esnaflar olmak üzere tüm vatandaşlarımızı rahmetle andı. Geçmişe rahmet okuyan Yıldız, “Zor günler yaşadık. Esnaf teşkilatlarımızdan da çok kayıplarımız oldu. Allah’tan hepsine rahmet diliyorum. Artık işyerlerimizi açtık, umutlarımızı yeniledik. İnşallah yeni kapanmalar olmaz ve bereketli işlerimiz olur” şeklinde konuştu.

Kongrede daha sonra yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları kooperatif yöneticisi Ali Okuş tarafından okundu. Kooperatifin tüm resmi kayıtlarının ve işleyişinin ilgili mevzuata uygun olduğunu kaydeden Ali Okuş, kendilerine destek veren tüm esnaf ailesine teşekkür ettiklerini ifade etti. Ali Okuş’un okuduğu raporlar oybirliği ile onandı. Kooperatif muhasebecisi Selman Gül tarafından okunan geçmiş dönem hesap bilançosu ve yeni dönem tahmini bütçe de oybirliği ile geçti.

Yapılan oylamalardan sonra bir teşekkür konuşması yapan Başkan Nilgün Kaplan, “Değerli ortaklarımız, kıymetli misafirler bana ve yönetimime inandığınız ve güvendiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Pandemi sürecinde daima yanımızda olan, işinin başında duran yönetimime, personellerime ve Halkbank Ihlamurkuyu Şube Müdürü Sayın Gökhan Yücel beye ve personeline sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün de hepiniz işinizi gücünüzü bırakıp geldiniz bizlere destek oldunuz. Her zamanki gibi yanımızda durarak bizlere güç verdiniz. Siz değerli esnaflarımıza hizmet yolundaki kooperatifimizi hep birlikte daha güzel yarınlara taşımakta kararlıyız. Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun, var olun” şeklinde konuştu.

Kongre sonrası kooperatif üyesi esnaflar Başkan Nilgün Kaplan ve yönetimini tebrik ederek başarı dileklerini ilettiler. Ümraniye Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Resul Taşcı ve bir çok davetli katılımcılar arasındaydı. Kongrede ayrıca bir de ahde vefa örneği sergilendi. Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin kurucularından ve geçmiş dönem başkanlarından İrfan Şengül ile Mehmet Sami Yirmibeş’e Başkan Nilgün Kaplan tarafından birer şükran plaketi takdim edildi.

Reklamı Geç