Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okullar ve ibadethanelerle iç içe alkollü mekan olmaz…

Çekmeköy’ün en hareketli, en

Çekmeköy’ün en hareketli, en işlek ve en gözde bölgesi Çavuşbaşı Caddesi’nin son zamanlarda mantar gibi türeyen alkollü mekanlardan arındırılması için büyük bir imza kampanyası başlatan Çekmeköy Sevenler Platformu ve Çekmeköy Hayvanseverler Derneği, “Burası eğitim vadisi ilçemizin okullar bölgesi ve ibadethanelerle iç içe alkollü mekanlar doğru değil. Bazı müesseselerin ruhsatının dahi olmadığı bilinirken bu tür mekanların sürekli çoğalması ilçemizin imajına zarar veriyor” diyor.

Eğitim vadisi Çekmeköy’un okullar bölgesi olarak da bilinen Çuvuşbaşı Caddesi üzerinde sürekli yeni alkollü mekanların açılması tepkilere neden oluyor. İçkili sürücülerin neden olduğu trafik kazaları da bölge sakinlerini ve öğrencilerin can güvenliğini tehdit ediyor. Artan şikayetler üzerine harekete geçen Çekmeköy Sevenler Platformu ve Çekmeköy Hayvanseverler Derneği, büyük bir imza kampanyası başlattı. Sigara yasağının da hiçe sayıldığı bu mekanlarda denetimin ve kontrolün yetersiz olduğunu açıklayan platform yetkilileri, hedeflerinin 30 bin imza olduğunu ve şu anda 5 bin imzayı bulduklarını kaydederek toplanan imzaların iç işleri bakanlığı, CİMER ve devletin yetkili tüm kurumlarına iletileceğini ifade ettiler.

Kampanya Nasıl Desteklenebilir?

Çekmeköy Sevenler Platformu ve Çekmeköy Hayvanseverler Derneği’nin sosyal medya hesaplarını takip ederek kampanyayı duyurabilirsiniz. İmza stantlarına uğrayarak veya online platformlar üzerinden imza atabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara kampanyadan bahsederek desteğinizi genişletebilirsiniz.

 

Reklamı Geç