Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“OKYANUSTA BİR DAMLA OLABİLİYORSAK NE MUTLU BİZLERE..”

Ümraniye Altınşehir Mahallesi’nin Spor

Ümraniye Altınşehir Mahallesi’nin Spor Kulübü Başkanı ve Muhtar Adayı Emre Güleryüz, yediden yetmişe toplumun tüm kesimlerinden takdir gören çalışmalarla gündem olmaya devam ediyor. Genç ve dinamik kişiliği ile her zaman herkesin yardımına koşan Güleryüz, gençliğe ve özellikle de spor ve sanatla uğraşan gençlere apayrı bir önem veriyor. Rapçi şarkıcı Tuğrul Gönülalan’ın youtube üzerinden “Kimliksiz Git” isimli birinci parçasından sonra ikinci şarkısının da klip çekimlerine sponsor olan Güleryüz, “Gençliğin önünü açma adına okyanusta bir damla olabiliyorsak ne mutlu bizlere” diyor.

Ümraniye Altınşehir Spor Kulübü Kurucu Başkanı ve 2024 seçimlerinde muhtar adayı Emre Güleryüz, adına yakışır işlerle anılıyor. Örnek çalışmaları ve beyefendi kişiliği ile mahallelinin sevgisini ve sempatisini kazanan Emre Güleryüz, kendisi gibi gençlere ve özellikle de spor ve sanatla uğraşan gençlere apayrı bir önem veriyor. Bu noktada gençliğin önünü açacak çeşitli imkanlar sağlayan Güleryüz, geçtiğimiz günlerde kendine has tarzıyla gençlerin gönlüne taht kuran rapçi şarkıcı Tuğrul Gönülalan’ın youtube üzerinden “Kimliksiz Git” isimli ilk şarkısından sonra ikinci şarkısının klip çekimlerine sponsor oldu.

Klip çekimleri için gerekli altyapı ve ortamın sağlandığı sponsorluk anlaşması da imzalanarak süreç başlatıldı. Şarkıcı Tuğrul Gönülalan, destekleri için Güleryüz’e teşekkür etti. Muhtar Adayı Emre Güleryüz, herkese örnek olacak bu girişimi hakkında gazetemize yaptığı açıklamada; “Gençliğin önünü açmak ve onların geleceğe daha umutla bakması için üzerimize düşen her türlü görev ve sorumluluğu imkanlar dahilinde üstleneceğiz. Bu gençlik bizim, hepimizin. Tuğrul kardeşimiz de güzel bir sanat icra ediyor. Youtube ismi “Kimliksiz Git” şarkısından sonra şimdi ikinci şarkısının klibini çekecek ve bu klip de yakında youtube ve spotify üzerinden yayında olacak. Sporla, sanatla veyahut diğer branşlarla iştigal eden, eğitim gören ya da çalışmak zorunda kalan gençlerimize hep birlikte sahip çıkmalıyız.  2024 yerel seçimlerinde mahalle sakini komşularımızın güven ve teveccühü ile muhtar seçilmem halinde sadece gençler değil, çocuklardan yaşlılara toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren plan ve projelerimizi adım adım hayata geçireceğiz” dedi.

Reklamı Geç