Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ömrümü de, gönlümü de mahallemin güzel insanlarına adadım…”

Efsane Muhtar Kadir Delibalta,

Efsane Muhtar Kadir Delibalta, “Ömrümü de, gönlümü de mahallemin güzel insanlarına adadım” dediği Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi’nde “gönül köprüleri kurmaya devam” diyor.

Yılların deneyimi ve tecrübesiyle Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı Kadir Delibalta, “gönül köprüleri kurmaya devam” dedi. “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz” sözünden hareketle göreve yeniden talip olan Delibalta, “Saygıdeğer mahalle sakinlerim; muhtarlık olarak Türkiye’de ilkleri yapan muhtarınız olarak sizinle ağladım sizinle güldüm. İyi günde kötü günde hep sizin yanınızda olmaya gayret ettim. Sosyal sorumluluk projeleri ve farkındalık yaratan hizmetlerimizle ilkleri gerçekleştirdik” dedi.

Herkesin efsane muhtar olarak tanıdığı Muhtar Kadir Delibalta, şunları kaydetti: “Alo Muhtar hizmet aracı, tam teşekküllü muhtarlık binası, e-muhtar uygulaması, sosyal tesis (taziye evi), muhtarlık kütüphanesi, mini hayvanat bahçesi ve Türkiye’ye örnek sosyal sorumluluk projeleri ile klasik muhtarlık anlayışını kurumsal muhtarlık anlayışına çevirdik. Ulusal ve uluslararası yüzlerce ödül aldık.

Yeni dönemde de sizlerin desteğiyle 25 yıllık tecrübemiz ve ilk günkü heyecanımızla çağdaş ve paydaş yönetim anlayışımız ile hizmetinize devam etmek maksadıyla destek ve dualarınızı bekliyorum. Sizlerin vefasına, ferasetine ve asaletine güveniyorum. Durmak yok gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Vizyonel bakış açısı, sosyal sorumluluk projeleri ve çözüm odaklı çalışmaları ile klasik muhtarlık anlayışını kurumsal muhtarlık anlayışına çeviren çağdaş ve paydaş zihniyetle ben değil biz odaklı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz”

Reklamı Geç