Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÖNCE SEMPATİ, SONRA EMPATİ.. HER CANLIYA DOKUNUP HER YARAYA MERHEM OLACAĞIZ..”

İYİ Parti’den Çekmeköy Belediye

İYİ Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Bora Kılıç, yoğun katılımlı coşkulu bir programla çıkışını yaptı. “Önce sempati sonra empati” diyen Kılıç, “Her canlıya dokunacağız, her yaraya merhem olacağız” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Bora Kılıç, beklenen çıkışını gerçekleştirdi. Salon Natural’daki yoğun katılımlı coşkulu programa İYİ Parti teşkilat mensuplarının yanı sıra ilçenin sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, kanaat önderleri ve çok sayıda davetli katıldı. Hınca hınç dolan salonda adeta izdiham yaşandı. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü vesilesiyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anıldığı gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, kendi adaylarıyla girecekleri Mart 2024 seçimlerinde iddialı olduklarını kaydetti. Bora Kılıç ile yol yürümekten büyük onur duyduklarını ifade eden Koç, “Şimdi bir kez daha elele verip sahaya ineceğiz ve milletimizin huzuruna çıkarak ülke gerçeklerini anlatıp Çekmeköy’de iktidar olmak için destek isteyeceğiz” şeklinde konuştu.

Baştan aşağı Türk bayrakları ile süslenmiş salona partililerin yoğun sevgi gösterileri ile giren Bora Kılıç, ailesi ile birlikte duygu yüklü anlar yaşadı. Katılımcı konuklara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bora Kılıç, “Geçtiğimiz son yerel seçimlerin ardından 4.5 yıldır parti rozetimi çıkararak bu şehirdeki herkese hiçbir ayrım yapmadan hizmet etmeye çalışıyorum” dedi. “Önce sempati sonra empati” diyen Kılıç, “Daha güzel bir Çekmeköy her canlıya dokunup her yaraya merhem olacağım. Yerel yönetimlerdeki bilgi, birikim ve tecrübemle bu yola çıktım” dedi.

“Niyetimiz her zaman olduğu gibi şimdi de hayır” diyen Bora Kılıç; “Sizlerin dua ve desteğiyle akıbetimiz de hayır olacak. 4.5 yıldır parti rozetimi çıkartıp herkesin hizmetkârı oldum. Kırmadan, dökmeden bugünlere geldik. Teşkilatıma ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır derler. Biz de bu inanç ve kararlılıkla bu şirin ilçemiz için güzel işler yapacağız. Bin kişilik bir ekiple sahaya inip kapı kapı gezip yerel yöneticilik anlayışımızı herkese anlatacağız Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan başta sivil toplum kuruluşu önderlerimize, 21 mahalleden muhtarlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç