Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÖNEMLİ OLAN BU DALGANIN SONUÇLARINI ÇOK İYİ YÖNETEBİLMEK..”

Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’nın

Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’nın Ümraniye’deki seçim çalışmalarına katılan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Selim Temurci, “Herkes fikrini açıkça beyan edemiyor ancak çok büyük bir dip dalga var ve önemli olan bizim bu dalganın sonuçlarını çok iyi yönetebilmemiz” dedi.

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Selim Temurci, Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın seçim çalışmaları kapsamında gün boyu bir dizi temaslarda bulunda. Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Evnver Sedat Çakıroğlu ve partililerin eşlik ettiği saha çalışmalarında Temurci’ye vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Partisinin ilçe başkanlığı önündeki buluşmanın ardından Armağanevler Semt Pazarı’nda vatandaşlar ve esnafla sohbet eden Temurci, çarşı-pazarda cep yakan fiyatlardan yana dert dinledi.

Daha sonra Alemdağ Caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri yapan Temurci, CHP’den Ak Parti’ye, Yeniden Refah’tan HDP, TİP, İYİ Parti, DEVA, Zafer ve Gelecek Partisi’ne tüm siyasi partilerin seçim stantlarını ziyaret etti, başarılar diledi. Bazı vatandaşların soruları üzerene Temurci, Sinan Ateş cinayeti faillerin mutlaka bulunacağını ve yargı önünde hesabının sorulacağını söyledi. Namık Kemal Mahalle Muhtarlığı’nı da ziyaret eden Temurci ve partililer daha Muhtar Halil Dalçık ile bir süre sohbet ettiklen sonra CHP İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya ve partililerle istişarelerde bulundular.

CHP İlçe Başkanlığı’nda açıklamalarda bulunan Temurci, saha çalışmalarında çok büyük bir dip dalga gördüğünü söyleyerek; “Herkes fikrini açıkça beyan edemiyor. Oysa alanda çok büyük bir dip dalga var ve bu dalga mutlaka sandığa yansıyacak. Bu saatten sonra önemli olan bizim bu dalganın sonuçlarını çok iyi yönetebilmemiz” dedi.

Partililerin sorularını da yanıtlayan Temurci, “Elbette göreve geldiğimizde yargı yoluyla hesaplaşma olmadan, kör kuruşun hesabı sorulmadan helalleşme olmayacak. 14 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilmedikten sonra İstanbul 1. bölgeden 30 milletvekili çıkarsak kıymeti yok. Ümraniye önemli bir merkez. Bugünkü çalışmalarda da gördüğümüz üzere Millet İttifakı’na çok büyük bir ilgi ve destek var. Ekonomik kriz inim inim inleyen vatandaş umudunu Millet İttifakı’na bağlamış durumda” şeklinde konuştu. Selim Temurci ve partililer daha sonra Kazım Karabekir Cemevi ziyareti yaparak bölge sakinleriyle biraraya geldiler ve günün sonunda ise Çankırılılar Derneği’nde hemşerilerle buluştular.

Reklamı Geç