Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ONKOLOJİ HASTASI YAKINLARI İÇİN UYGUN OTEL PROJESİ..

Deprem nedeniyle ertelenen genel

Deprem nedeniyle ertelenen genel kurulunu gerçekleştiren Ümraniye Hastaneleri, Sağlık Çalışanları ve Hastaları Yardım Derneği, mevcut başkan Serpil Sarı ve yönetimine güven tazeledi. Kongrede özellikle il dışından gelen onkoloji hastası yakınlarının uygun şartlarda konaklama hizmeti alabileceği bir otel projesi olduğunu kaydeden Başkan Sarı, “Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan böylesine önemli bir hizmeti gelin elbirliğiyle başaralım” çağrısında bulundu..

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren Ümraniye Hastaneleri, Sağlık Çalışanları ve Hastaları Yardım Derneği, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle ertelediği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımızın anıldığı kongre yas havasında buruk bir ortamda yapıldı. İstanbul Deniz ve Kara Büfecileri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şimşek’in yönettiği kongrede mevcut başkan Serpil Sarı, tek liste ile güven tazeleyerek yeniden göreve seçildi.

Kongreye; Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşcı, Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD Necmettin Sarı, Şoförler Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, Belediye Meclis Üyeleri Kamil Özkanca ve Murat Daşdemir, iş insanları ve davetliler katıldı. Dernek yöneticisi Serkan Kalkan’ın açılışını yaptığı kongre divan heyeti teşekkülünün ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile devam etti. Gündem maddesi gereği Necmettin Sarı tarafından okunan yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları oybirliği ile onandı.

Kongrede bir teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı Serpil Sarı, bugüne kadar yaptıkları faaliyetleri özetledi ve bundan sonra yapmayı hedefledikleri çalışmaları anlattı. Asrın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık merkezli 6.7 ve 6.6 şiddetindeki 10 ilimizde büyük can kaybı ve hasara yol açan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anan Serpil Sarı, “Allah böyle acıları bir daha hiç kimseye yaşatmasın” dedi.

Ümraniye bölgesinde vatandaşların sağlık hizmetlerine daha iyi şartlarda ulaşabilmesi adına faaliyet gösteren bir dernek olduklarını kaydeden Serpil Sarı, özellikle il dışından gelen onkoloji hastası yakınlarının uygun şartlarda konaklama hizmeti alabilecekleri bir yer yapma düşünceleri olduğunu anlattı. İş insanları, STK’lar ve tüm hayırseverlerin destek ve katkıları ile yapabilecekleri böyle bir otel için gerekli arsanın hastane tarafından verileceğini kaydeden Sarı, “Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan böylesine önemli bir hizmeti başarabilirsek gerçekten büyük bir hayır işine imza atmış olacağız. İnşaat maliyetleri ve malzeme fiyatları hepimizin malumu. Herkesi duyarlı olmaya ve bu projemize karınca, kararınca destek sunmaya davet ediyorum” dedi.

Kongrede Serpil Sarı’nın güven oyu alan yönetim listesi şu isimlerden oluştu:

Reklamı Geç