Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ORDULULAR ÇEKMEKÖY’DE BİRLİK MESAJLARI VERDİ..

Çekmeköy Ordulular Derneği’nin Çekmeköy

Çekmeköy Ordulular Derneği’nin Çekmeköy Spor Kompleksi’nde düzenlediği gecede buluşan hemşeriler, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

ordusolen125Kısa adı ÇEKORDER olan Çekmeköy Ordulular Derneği, binlerce hemşerisini yine tak çatı altında buluşturdu. Çekmeköy Spor Kompleksi’nde düzenlenen ve Ordu Tv’den canlı olarak yayınlanan 3. Ordu Şöleni’ne iş ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı. Belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları, milletvekili adayları, STK temsilcileri, muhtarlar ve birçok Ordulu geceye katıldı. Renkli ve coşkulu gecede zaman zaman horon tepildi, zaman zaman halay çekildi. Dernekler arası futbol turnuvası şampiyonluk kupasının da verildi gece ilerleyen saatlere kadar sürdü.

ordusolen7BAŞKAN ERDEM’DEN TÜM ORDULULARA SELAMLAMA

Gecede hemşerilerini selamlayan Çekmeköy Ordulular Dernek Başkanı Sedat Erdem, “1960 yıllarından bu güne kadar göç veren, kültürünü örfünü bir an olsun bırakmayan tüm Ordulu hemşerilerime selam olsun. Vatan ve bayrak sevdasına bürünmüş Aybastı, Gölköy, Gürgentepe, Akkuş ve Mesudiyeli hemşerilerime selam olsun. Ben Orduluyum diyen güzel insanlara, tüm ilçelerimize ve köylerimize gurbet diyarı İstanbul’dan selam olsun. Değerli protokol, kıymetli katılımcılar hepiniz programımıza hoş geldiniz, sefa getirdiniz.  Bir seçim sürecindeyiz. CHP, MHP, AK Parti vekil adaylarımız siyasetçilerimiz burada. Katılımlarınızdan hepinize teşekkür ederim” dedi.

ordusolen5ORDULU TEMSİL İRADESİNE GÖRE TEMSİL EDİLMELİ

“Futbol turnuvamızın da kupasını vereceğimiz bu gecemiz inşallah hayırlı olur” diye sözlerine devam eden Başkan Erdem; “16 takımın katıldığı futbol turnuvamızda kazanan dostluk oldu kardeşlik oldu. Kazanan Ordulu gençlerimiz oldu. Bizlerin dernekçilikte artık kendilerini kanıtlamaya ihtiyaçları yok. Bizler STK olarak her zaman kendilerini kanıtlamış Ordulularız. Bizler sadece siyaset fakirliği çekiyoruz. Bu gün vekil adaylarımız ve belediye başkanlarımız buradalar. MHP’den 3. bölgeden milletvekilimiz var. Ak Parti’den 1. bölgeden, CHP’den ise İstanbul’da bir Ordulu adayı bulunmamakta. Çekmeköy’de 30 bin, İstanbul’da ise 500 bin nüfusu olan Ordulu hemşerilerimin her partiden artık iyi yerlerde olmalı. Sayın büyükşehir belediye başkanım Enver Yılmaz Bey burada belediye seçimlerinde 20 ilçede 20 Ak Parti’ye oy vermiş değerli Ordulu hemşerilerimin İstanbul’da bir tane Ak Parti’den belediye başkanı bulunmamakta. Eğer ki siyaset temsil iradesine göre şekilleniyor ise o zaman Ordulu hemşerilerime öncülük verilmesi lazım” dedi.

ordusolen124Gecede daha sonra protokol konuşmalarına geçildi. Protokol konuşmaları henüz bitmeden ve siyasi konuşmacılara geçilmeden MHP İlçe Başkanı ve milletvekili adayları ile CHP ilçe başkanının salondan ayrılması dikkatlerden kaçmadı.

ordusolen4

ordusolen1

ordusolen9

Reklamı Geç