Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“1 Nisan sabahı kimin 0 çektiğini göreceğiz..”

CHP’nin Çekmeköy Adayı Orhan

CHP’nin Çekmeköy Adayı Orhan Çerkez, sahada her geçen gün daha da yükselen bir performansla çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut belediye başkanı ve 4. dönem Cumhur İttifakı adayı Ahmet Poyraz’ın, ‘0 ihtimal’ şeklindeki değerlendirmesine; “1 Nisan sabahı göreceğiz kimin 0 çektiğini” diye yanıt veren Çerkez, haberler.com sitesine yaptığı açıklamada ise anketlerde yüzde 53’le önde olduklarını açıkladı.  

31 Mart’a sayılı günler kala saha çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, ekibiyle birlikte 21 mahallede gecesini gündüzüne katmış vaziyette. Yoğun bir tempoda ev toplantıları, STK ve işyeri ziyaretleri, kanaat önderleri ile buluşmalar ve salon toplantıları gerçekleştiren Çerkez, gelecekle ilgili hedeflerini ve Çekmeköy’e ilişkin projelerini anlatmaya devam ediyor. 38 yıllık belediyecilik tecrübesiyle Çekmeköy’ü kısa sürede İstanbul’un cazibe merkezi yapacaklarını anlatan Çerkez, tüm sorunların üstesinden geleceklerini ifade ediyor..

Mart ayı meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı ve 4. Dönem Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Poyraz’ın, CHP’nin kazanmasını ‘0 ihtimal’ olarak değerlendirmesine yönelik CHP Adayı Çerkez, “1 Nisan sabahı göreceğiz kimin 0 çektiğini” diyerek yanıt verdi. Hafta sonu da Haberler.com a konuşan Çerkez, anketlerde yüzde 53’le önde çıktıklarını açıkladı.

Çekmeköy’de gerçekleştirmeyi hedefledikleri projelerini anlatan Çerkez, sahada kendilerine yönelik muazzam bir ilgi olduğunu söyleyerek, halkın mevcut yönetime güveni kalmadığını kaydetti. “Önceliğimiz yeni imar planı çıkarmak” diyen Çerkez, “Çekmeköy’de insanlara çile çektiren trafik sorunu var. Şehir içi ulaşımı acilen rahatlatmamız lazım” dedi. Kadınların sosyal alanlarının olmadığını anlatan Çerkez, meslek edindirme kursları açacaklarını söyledi.

Çekmeköy ormanlarının bazı kişiler tarafından işgal edildiğini ifade eden Çerkez, “Mevcut yönetim yatırımcıya güven vermemiş. Çekmeköy hala köy ortamında ve şehirleşememiş. Korkunç derecede otopark sorunu var. Kaldırımlar işgal altında. Sokaklar caddeler geçilmez halde. Doğa turizmi yok, doğayla ilgili etkinlik yok. Tarım alanları ranta kurban edilmiş” şeklinde konuştu. CHP Çekmeköy Adayı Çerkez, şunları kaydetti:

Reklamı Geç