Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ORHAN ÇERKEZ’DEN ÇEKMEKÖY’DE ANLAMLI İFTAR DAVETİ..

Çekmeköy’ün mahalle muhtarları, sivil

Çekmeköy’ün mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleri ve siyasilerini iftar davetiyle dostluk sofrasında buluşturan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı..

Bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Çekmeköy’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve siyasilerini iftar sofrasında buluşturdu. CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin ve mahalle muhtarları, çok sayıda yöresel dernek başkanı ve hemşerilerin katıldığı dostluk sofrasında muhabbetle Ramazan bereketi paylaşıldı.

Konuklarını tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilenen evsahibi Orhan Çerkez, yaptığı selamlama konuşmasında; “Davetimizi kırmayarak bu akşam bizleri onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gönül soframızın bereketini artırdınız. Birlik, beraberliğimiz ve dostluğumuz daim olsun” şeklinde konuştu.

Anlamlı buluşmaya ev sahipliğinden dolayı Orhan Çerkez’e teşekkür eden muhtarlar, STK temsilcileri ve siyasiler sohbet havasında devam eden programda keyifli anlar yaşadı..

Reklamı Geç