Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OTOMER GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR..

Yıllar önce, Anadolu yakasındaki

Yıllar önce, Anadolu yakasındaki tüm oto galerilerini tek çatı altında toplamak amacıyla kurulan fakat çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü tam kapasite hizmet veremeyen Sancaktepe Oto Galericiler Sitesi OTOMER, ilçe yöneticilerini ve iş dünyasını buluşturduğu iftar yemeğinde gelecekle ilgili umutlu mesajlar verdi.

otomear5Sancaktepe Oto Galericileri Sitesi OTOMER yönetimi, ilçe yöneticileri ve işadamlarını düzenlediği iftar davetinde bir araya getirdi. İftara Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve şimdi vali olan eski kaymakam Feyzullah Özcan ile Ak Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci de katıldı. Bölgemizin önde gelen işadamlarından Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yeşilyurt’un da başkan yardımcısı olarak yönetiminde olduğu OTOMER Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gözen, gecede yaptığı konuşmada Başkan İsmail Erdem’den, Kaymakam Feyzullah Özcan’a sitenin bugünlere gelmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

otomear4GÖZEN; “OTOMER GELECEĞİN ÖNEMLİ BİR MERKEZİ OLACAK”

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna vurgu yapan Gözen, OTOMER’in yıllar önce Anadolu yakasındaki tüm oto galerilerini tek çatı altında toplamak amacıyla kurulduğunu fakat çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü tam kapasite hizmet veremediğini ifade etti. 650 işyerinden sadece 35’inin faaliyette olduğunu söyleyen Gözen, OTOMER’in E6 oto yoluna 400 metre cepheli ve 52.000 metrekare alan üzerine kurulu 100 bin metrekare kullanım alanlı 652 işyerini barındıran Avrupa’nın sayılı, Türkiye’nin ise kendi kategorisinde en büyük galericiler sitesi olduğunu ifade etti. Sitenin Kartal, Maltepe, Pendik, Üsküdar, Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla ve Sancaktepe gibi tüm Anadolu yakasını kapsadığını anlatan Gözen, gelecekten umutlu olduklarını ve OTOMER’in gelecekte bölgenin önemli bir merkezi olacağını ifade etti.

otomear2BAŞKAN ERDEM’DEN RUHSATTA KOLAYLIK SÖZÜ!

Genç ilçe Sancaktepe’nin dinamik başkanı anonsu ile kürsüye gelen ve davetlileri selamlayan Belediye Başkanı İsmail Erdem, OTOMER’in bölge için önemli bir geçim ve iş sahası kapısı olduğunu vurguladı. Gelecekte OTOMER’in önemli bir ticaret merkezi olacağına inandığını ifade eden Başkan Erdem, “Bizim tüm yatırımcılara kapılarımız açıktır. Geçmişte biz de galericilik yaptık ve dolayısıyla sektörü iyi biliriz. Apartman altlarında dükkanlara arabalar sığsın diye kolon kesip daha sonra binaları depreme dayanıksız hale getiren galericileri de araç yıkarken akan sularla kaldırımları kirletenleri de biliriz. Son yıllarda bölgede en çok inşaat ruhsatı veren bir belediye olarak siz galerici esnafımıza da tüm kapılarımız açıktır ve ruhsat işlemlerinde gereken tüm kolaylıkları sağlamaya hazırız” dedi.

otomear8OTOMER Esnaflarından bazılarının ruhsatları bedava yapın seslenişine karşılık olarak da Başkan Erdem, “Aynı zamanda bir galerici diliyle cevap verecek olursam ruhsatları bir yıl ödemesiz, 3 yıl vadeli yaparız” şeklinde esprili dille cevap verdi. Başkan Erdem’den sonra eski ilçe kaymakamı Feyzullah Özcan da bir konuşma yaparak OTOMER esnafını ve yönetimini selamladı. YEREL GAZETE ÖZEL HABER

otomear6

otomear7

otomear3

otomear1

Reklamı Geç