Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖZ DEMİRCİOĞLU HİZMET AĞINI GENİŞLETİYOR..

“Hamurla Geçen Bir Ömür”

“Hamurla Geçen Bir Ömür” sloganıyla ekmek, pasta ve çeşit çeşit unlu mamullerinde Ümraniye’nin değişmez lezzet durağı Öz Demircioğlu Fırınları, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve konukların kurdelesini birlikte kestiği Küçüksu Caddesi üzerindeki 3. şubenin açılışı birbirinden seçkin isimlerin katılımıyla coşkulu geçti.

Fırıncılık sektörünün Ümraniye’deki tecrübeli ismi Öz Demircioğlu Unlu Mamülleri, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Hafta sonu Küçüksu Caddesi üzerindeki 3. şubesini birbirinden seçkin konukların katıldığı renkli bir açılış töreni ile hizmete sunan Öz Demircioğlu Fırın’ın yeni yeri vatandaşların ilgi odağı oldu.

Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, CHP Ümraniye ve İBB Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu, CHP Ümraniye Meclis Üyesi Emine Eren, CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Kamil Özkanca, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcıları Kenan Hanbeyoğlu, Selami Hartomacıoğlu ve Sefer Holoğlu, Ümraniye Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, Kocaeli İl Tarım Müdürü Levent Küçük, İstanbul Ticaret Odası 12 No’lu Komite Başkanı Selim Şimşek, İstanbul Ticaret Borsası Meclis Üyesi İsmail Boğaz, muhtarlar, iş insanları ve çok sayıda Demircioğlu aile dostları açılışa katılarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Açılış kurdelesini katılımcı konuklarla birlikte kesen Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Nezih ve kaliteli mekanlar Ümraniye’mizin değerine değer katıyor. Bu işyerinin de ilçemize, bölgemize, çalışanlarına ve sahiplerine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Allah hayırlı kazançlar nasip eylesin” şeklinde konuştu. Açılışın ardından fırının üretim ve cafe alanlarını gezen Başkan Yıldırım, tezgaha geçip vatandaşlara simit ikram etti.

Öz Demircioğlu Fırınları olarak uzun yıllar bölgede hizmet verdiklerini gazetemize açıklayan firma sahiplerinden Talat Demirci, temel tüketim maddelerinin başında gelen ekmek ve unlu mamüllerde sağlıklı gıda, hijyen ve müşteri memnuniyetine önem veren bir anlayışa sahip olduklarını ifade etti. Talat Demirci, “Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuzu paylaşan ve katılımları ile bizleri onurlandıran başta Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım ve ilçe başkanlarımız ve meclis üyelerimiz ile muhtarlarımız olmak üzere, ESSİAD Başkanımız Sayın Necmettin Sarı, Şoförler Odası Başkanımız Nezih Mert, Bakkallar Odası Başkanımız Resul Taşcı, diğer sektör temsilcisi arkadaşlarımız ve misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.

Reklamı Geç