Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdemir, Çekmeköy’ün yaşamsal sorunlarına değindi..

“İstanbul’un Çekmeköy ilçesi, trafik

“İstanbul’un Çekmeköy ilçesi, trafik sorunlarıyla karşı karşıya kalmaktadır. Özellikle Şile otoyolunun ilçenin tam ortasından geçmesi ve çevresindeki ara yolların bu ana otoyola bağlanarak geçiş sağlaması, trafik problemlerini artırmaktadır. Bu durum, ulaşımın verimli bir şekilde sağlanmasını engellemekte ve günlük hayatı olumsuz etkilemektedir.”

Çekmeköy’ün yaşam şartlarındaki sorunlarına değinen CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Cemil Özdemir, şunları kaydetti: “İlçemizin karşı karşıya olduğu diğer sorunlar arasında eğitimde okullarımızın sınıf yetersizliği ile sınıf kasabalılıkları, sağlık hizmetlerindeki eksik altyapı ve yeterli insan kaynağı bulunmaktadır. Bu sorunlar da İstanbul’un genel kent çözümleri kapsamında ele alınmalı ve Çekmeköy’ün coğrafi durumuna uygun olarak yenilikçi çözümler geliştirilmelidir. Ayrıca, kentin doğal güzelliklerinden faydalanarak doğa turizminin geliştirilmesi, ekonomik ve sosyal anlamda olumlu etkiler yaratabilecektir.

Çekmeköy’ü gelecekte bir eğitim, sağlık ve yüksek teknoloji için yazılım üstü olarak planlayacağız. Yatay mimarisi ve doğal yaşam alanları oluşturulacak. Doğal yaşamı ve doğayı korumak en önemli projemiz. Doğa sporları, festivaller ve aktivitem merkezleri kuracağız. Ulaşımda yatayda metro ve deniz ulaşımı, Dikeyde de elektrikli toplu taşıma araçları kullanacağız. İstanbul’un, hatta Türkiye’nin en büyük hayvan hastanesi ve veterinerlik fakültesini Çekmeköy’e kuracağız. Hayvan sağlık sigortası konusuna da özel önem vereceğiz.

Bu sayede İstanbul genelindeki can dostlarımız olan sokak hayvanları için bir merkez olacağız. Bu planlarımızı hayata geçirirken herkesin görüşünü almak ve toplumsal fayda gözeterek hareket etmek istiyoruz. Geleceğimizi planlarken, çevremizi ve doğal yaşamı koruyarak, sürdürülebilir bir yaşam alanı yaratmayı hedefliyoruz. Bu projelerin başarılı olması için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Gelin, birlikte Çekmeköy’ü geleceğe taşıyalım! Bu bağlamda, Çekmeköy’ün karşı karşıya bulunduğu trafik ve diğer sorunlara çözüm getirecek adaylara ihtiyaç olduğu açıktır.”

Reklamı Geç