Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özer, “Ataşehir’le ilgili projelere katkı sunacağım..”

31 Mart seçimlerine doğru

31 Mart seçimlerine doğru geri sayım sürerken belediye meclis üyesi aday adayları da çalışmalarını sürdürüyor. Ön seçim yoklaması yapmaya hazırlanan CHP Ataşehir’den meclis üyesi aday adayı olan Merdan Özer, yerel basınla biraraya gelerek görüş ve düşüncelerini kamuoyuyla paylaştı. Göreve seçilmesi halinde fark yaratan bir meclis üyesi olacağını kaydeden Özer, Ataşehir’le ilgili projelere katkı sağlayacağını ifade etti.

Belediye meclis üyeliğinin son derece ciddi ve kurumsal bir kimlik olduğunu kaydeden CHP Ataşehir Belediye meclis Üyesi Aday Adayı Merdan Özer, proje üreten, yönetimle uyumlu çalışan, hizmetlere katkı sunan ve tecrübelerini sahaya yansıtan bir meclis üyesi olacağını ifade etti. Hayatın ekonomik zorluklarına değinen Özer, özellikle İBB’nin hizmete sunduğu kent lokantaları gibi hizmetlerin önemine değindi.

Sosyal yardımların da bu noktada çok önemli olduğunu hatırlatan Özer, kültürel ve sportif tesisler ile bilime ışık tutan kütüphanelerin çoğaltılması gerektiğini söyledi. İmar, plan ve mülkiyet sorunlarının kökten çözümü için önemli çalışmalar yapıldığını anlatan Özer, depreme dayanıklı kentler için yeni dönemde daha büyük çalışmalar yapılacağına inandığını ifade etti. Özer, kentin sorunlarına çare üreten bir yerel yönetim anlayışını yeni dönemde de sürdüreceklerini sözlerin ekledi.

Reklamı Geç