Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Parti içi birlik ve beraberliği de iki günde sağladı!..

İsminin onaylanmasının ardından hiç

İsminin onaylanmasının ardından hiç vakit kaybetmeden parti içi birlik ve beraberliği de sağlayarak ekibiyle birlikte sahalara inen CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, “Değişim zamanı geldi” diyor.

31 Mart seçimlerine geri sayım sürerken; CHP’nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı ilan edilen Orhan Çerkez, hiç vakit kaybetmeden sahalara indi. Dün akşam Hızır Lokması vesilesi ile Taşdelen Cemevi’nde canlarla buluşup lokmalarını paylaşan Çerkez, bugün sabah da uzun yıllar ailesiyle birlikte yaşamını sürdürdüğü Merkez Mahallesi Köyiçi Camii cemaatiyle biraraya gelerek güne başladı. Gün içerisinde de Çekmeköy esnafı ve vatandaşları selamlayan Çerkez, İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ile birlikte önceki iki dönemin belediye başkan adayı ve partinin sevilen ismi Seyfettin Yıldırım ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Bir umudum var, gelecek güzel günlere.

“Bir umudum var mutlu yarınlara. Bir sözüm var Çekmeköylülere ve Çekmeköy’deki bu düzeni değiştirmeye!” diyen CHP Adayı Orhan Çerkez, “Değişim zamanı geldi. Çekmeköy’e hizmette tam yol ileri. 31 Mart akşamına kadar durmadan, yılmadan ve yorulmadan alanlarda olacağız. Meydanları dolduracağız. 21 mahallede girmediğimiz sokak çalmadığımız kapı kalmayacak. Halkın iktidarını halkımızla birlikte kazanıp, beraberce bu şehri yöneteceğiz ve gelecek güzel yarınlara yine hep birlikte taşıyacağız” diyor.

Reklamı Geç