Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Poyraz; “Yeni dönemde yeni projelerle değer katmaya devam..”

31 Mart yerel seçim

31 Mart yerel seçim sürecini planlı, programlı ve sistematik şekilde koordine ettiği saha çalışmaları ile sürdüren AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, 3 ayrı seçim koordinasyon merkezini coşkulu açılış programlarıyla faaliyete açtı. Çekmeköy, Taşdelen ve Alemdağ bölgelerine açılan seçim koordinasyon merkezlerinin açılışında konuşan Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz, yeni dönemde yeni projelerle Çekmeköy’e değer katmaya devam edeceklerini kaydetti..

AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz, teşkilat mensupları ve partililerin yoğun katılım gösterdiği Çekmeköy, Taşdelen ve Alemdağ Seçim Koordinasyon Merkezleri, coşkulu programlarla faaliyete geçti. “31 Mart’a giderken azimli, inançlı, kararlı ve heyecanlıyız” diyen Başkan Ahmet Poyraz, “İnanıyoruz ve başaracağız. Hazırız, kararlıyız. Çekmeköy, Taşdelen ve Alemdağ Seçim Koordinasyon Merkezimizin Açılışını gerçekleştirdik” dedi.

Başkan ve Başkan Adayı Ahmet Poyraz; “2009 yılında çıktığımız bu yolda ilk günkü aşk ve heyecanla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat Kurul’la birlikte Yeniden İstanbul daha güçlü bir Çekmeköy diyerek devam ediyoruz.Durmak Yok Yola Devam. Çekmeköy’de Odak Sensin. Şehrimizin her bir bölgesinde vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda oluşturduğumuz 47 vizyon projemiz ile ilçemizin değerine değer katacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 31 Mart akşamına kadar gece-gündüz demeden sahada olmaya, her kapıyı çalıp, her eli sıkarak yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlatarak destek toplamaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Reklamı Geç