Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RAHMETLİ BAŞKAN SIRRI ÇELİK KABRİ BAŞINDA ANILDI..

Görevi başındayken hayatının en

Görevi başındayken hayatının en verimli çağında vefat ederek aramızdan ayrılan Sultançiftliği’nin ilk Belediye Başkanı Sırrı Çelik, bu yıl da kabri başında dualarla anıldı.

Sultançiftliği eski belediye başkanı Sırrı Çelik, aramızdan ayrılışının yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı. Rahmetli Başkan Sırrı Çelik’in aile fertleri başta olmak üzere, aynı zamanda yeğeni ve Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman ve Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya ile çok sayıda seveninin katıldığı anma programında duygu yüklü anlar yaşandı. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Sultançiftliği ilk belediye başkanı Sırrı Çelik’i ölüm yıldönümünde mezarı başında andık. Allah rahmet eylesin, ışıklar içinde uyusun” dedi.

Rahmetli Sırrı Çelik’in yeğeni ve Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik de duygu yüklü bir mesajla amcasını andı. “Aramızdan ayrılışının 23.yıldönümünde amcam Sırrı Çelik’i saygı ve rahmetle anıyorum” diyen Engin Çelik, “Ben de babamı çok erken yaşta kaybettiğimden dolayı baba yarısı amcamın destekleriyle büyüdüm. Ondan hayatı, ilkeli ve dürüst olmayı,  onurlu yaşamayı gördüm ve öğrendim. Rabbim mekanını cennet etsin inşallah. Belediye başkanlığı döneminde en yakındaydım. Onun düşüncelerinden, ileriye dönük fikirlerinden faydalanmaya çalıştım. Çok genç yaşta maalesef aramızdan ayrıldı. Düşünüp de yapamadığı bir çok işi de yarım kaldı. Bizler Çelik ailesi olarak onun bırakmış olduğu değerlere sonuna sahip çıkacağız, dikmiş olduğu bayrağı her daim dalgalandırma mücadelemize devam edeceğiz. Seni ölümler ayıramaz bizden. Hiçbir kuvvet koparamaz yüreğimizden. Bizlerde bu inanç var oldukça yaşatacağız, yaşayacaksın gönüllerimizde… Mekanın cennet olsun canım amcam” dedi.

Reklamı Geç