Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RAMAZAN’DA DAHA SAĞLIKLI PİDE İÇİN FIRINLARA ŞOK BASKIN…

Üsküdar merkezdeki ekmek fırınlarına

Üsküdar merkezdeki ekmek fırınlarına şok baskınlar yaparak özellikle Ramazan pidesinin üretimi noktasında denetimler yapan zabıta ekipleri, halkın güvenli gıda alması yönünde etkin çalışmalar gerçekleştirdi.

Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde halk Üsküdar Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde; iftarın vazgeçilmezi olan Ramazan pidelerinin üretim koşulları ve gramajları kontrol edilirken, fırınlarda çalışan personelin kıyafeti, mutfak malzemeleri, un depolama koşulları hijyen ve sağlığa uygunluk bakımından da kontrolleri yapıldı. Merkezdeki fırınlarda halk sağlığını tehdit edecek bulgulara rastlanmaz iken pide üretimi noktasında sağlık koşullarının yerine getirildiği görüldü.

Ramazan pidelerinin gramlarının kontrol edilmesiyle vatandaşların eksik gramajlı pide almasının önüne geçilirken, Üsküdar Belediyesi Başkan yardımcısı İsa Doğan ve Üsküdar Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürü Ali Ünkesen denetimleri yerinde incelediler.

Başkan Yardımcısı İsa Doğan, halkın sağlığının her şeyden önce geldiğini belirterek; “Ramazan ayının  vazgeçilmezlerinden Ramazan pidesi ve ekmeğin gramaj tespiti ve mekanın temizliği gibi konularda çalışmalar sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimiz belli aralıklarla gerçekleştirdikleri denetimlerini mübarek Ramazan ayında titizlikle devam ettiriyor. Tüm vatandaşlarımızın hayırlı ve sağlıklı bir Ramazan ayı geçirmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklamı Geç