Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RO_SİDA 8. ŞUBESİNİ TAŞDELEN’DE TÖRENLE HİZMETE AÇTI..

Bijüteri, kozmetik, hediyelik eşya

Bijüteri, kozmetik, hediyelik eşya ve aksesuarda sektörün önde gelen marka isimlerinden RO_SİDA, 8. Şubesini Çekmeköy Taşdelen’de görkemli bir açılış töreniyle hizmete açarak hizmet ağını genişletti. Firma sahibi, girişimci genç iş insanı İbrahim Miroğlu, gördükleri yoğun ilgi üzerine hizmet ağını daha da genişletmekte kararlı olduklarının mesajını verdi.

Hizmet vermeye başladığı 2016 yılından bugüne;
Pendik Kurtköy’de 1,
Sultanbeyli’de 1,
Ümraniye Madenler’de 1,
Çekmeköy Şahinbey Caddesi’nde 1,
Sancaktepe’de 2 ve
Taşdelen’de 2
olmak üzere toplam 8 şubeye ulaşan bijüteri, kozmetik, hediyelik eşya ve aksesuarda sektörün önde gelen marka isimlerinden RO_SİDA, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Taşdelen mağazasını hafta sonu Zentra iş merkezinde yaptığı görkemli bir açılış töreniyle hizmete açan RO_SİDA’nın yeni şubesi de bölge sakinlerinin yoğun ilgisi altında adeta doldu taştı. RO_SİDA’nın Taşdelen’de 2. Toplamda 8. Şubesini hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen firma sahibi girişimci genç iş insanı İbrahim Miroğlu, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Taşdelen Mahalle Muhtarı Serdar Karaman, Sultançiftliği Mahalle Muhtarı Engin Çelik, Kirazlıdere Mahalle Muhtarı Orkun Karakaya, Kars Digor Kültür Platformu Başkanı Erdal Demirkol, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf ve işadamları açılışa katılan isimler arasındaydı.

RO_SİDA mağazaları yeni şubesinin açılış kurdelesini anne, baba, kardeşler ve aile dostlarıyla birlikte kesen firma sahibi girişimci genç iş insanı İbrahim Miroğlu, “Öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve birlikte ticaret yaptığımız arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ticaret yaşamına atıldığım günden bugüne geçen süreçte her zaman bana destek olan başta ailem olmak üzere, kardeşlerim ve herkese bana duydukları güvenden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün hizmete açtığımız bu işyeri çalışanları ve ticaret yaptığımız firmalarla birlikte çarpan etkisiyle binlerce kişinin ekmek teknesidir. Hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın” dedi.

Bijüteri, kozmetik, hediyelik eşya, aksesuar, şal, eşarp, çanta ve daha bir çok üründe açılışa özel indirimli fiyatlarla hizmete giren RO_SİDA’nın yeni şubesi bölge halkının yoğun ilgisi altında daha ilk günden adeta doldu taştı. Özellikle bayanlar ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği mağaza, gerek kalitesi gerekse geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerin beğenisini kazandı ve tam not aldı. Bölge sakinlerinin de yoğun ilgi gösterdiği açılış günü gönderilen çiçek ve çelenklerle mağaza önü renkli görüntülere sahne oldu.

Reklamı Geç