Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ROZETİNİ BİZZAT GENEL BAŞKAN FATİH ERBAKAN TAKTI..

Görev aldığı bir çok

Görev aldığı bir çok sivil toplum kuruluşunda gerçekleştirdiği başarılı sosyal projeleri ve iş dünyasındaki atılımları ile bölge kamuoyunun yakından tanıdığı girişimci genç iş insanı Ümit Aruk, Yeniden Refah Partisi saflarında yerini aldı. Bizzat Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından rozeti takılan Aruk’un partiye aktif üyeliği hem parti çevresi hem de kamuoyunda olumlu yankı uyandırdı.

Bölgemizin önde gelen tanınmış genç işadamlarından, Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Aruk, Yeniden Refah Partisi rozetini takarak aktif siyaset yaşamına ilk adımı attı. Aruk’un Yeniden Refah Partisi üyeliği ve geleceğe dair siyasi düşünceleri hem parti çevresi, hem de bölge kamuoyunda olumlu yankı uyandırdı. Ümit Aruk’un iş yaşamı ve sosyal çalışmalarında olduğu gibi siyasi kariyerinde de ülke ve millet hayrına işler yapacağına inandıklarını söyleyen iş çevresi ve dostları başarı dileklerini ilettiler.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ve Çekmeköy İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet’in de katıldığı ÇEKMÜDER ziyareti programında bizzat üyeliğini imzaladığı ve rozetini takarak ‘hayırlı olsun’ dediği Ümit Aruk, girişimci ruha sahip iş yaşamının yanı sıra görev aldığı bir çok sivil toplum kuruluşunda gerçekleştirdiği başarılı sosyal çalışmaları ile de tanınan bir isim.

Reklamı Geç