Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAADET PARTİSİ ÇEKMEKÖY’DE YAZ ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU..

Çekmeköy Ömerli’de gerçekleştirilen Gelenekse

Çekmeköy Ömerli’de gerçekleştirilen Gelenekse Yaz Şenliği programı, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Yarışmalar, etkinlikler ve birçok ikramla unutulmaz anların yaşandığı Yaz Şenliği programında yaklaşan yerel seçimler için önemli mesajlar verildi. Programa telekonferans yöntemiyle katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “8 ay sonra yerel seçimler var ve bu seçimler bizim için büyük önem arz ediyor” dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın geleneksel Yaz Şenliği programı Çekmeköy Ömerli’de coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. On binlerce teşkilat mensubu ve vatandaşın katılımıyla düzenlenen şölende birçok yarışma ve etkinlikle unutulmaz anlar yaşandı. Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı’nın moral topladığı Yaz Şöleni programına Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sabri Tekir, İstanbul milletvekilleri Birol Aydın, Mustafa Kaya, Bülent Kaya, Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da telekonferans yöntemiyle bağlandığı Yaz Şenliği programında yaklaşan yerel seçimlerin önemi vurgulandı.

Karamollaoğlu, programda, teşkilat bilincinin önemine vurgu yaparak, “Saadet Partisi İstanbul İl Bildiğiniz gibi önemli bir seçimi geride bıraktık. Ancak yeni bir seçime hazırlanmak mecburiyetindeyiz. 8 ay sonra mahalli seçimler var. Bu seçimler bizim için çok büyük bir önem arz ediyor. Millî Görüş olarak ilk büyük başarımızı 1989 mahalli seçimlerine kazandık. Mahalli seçimlerde Konya, Van, Sivas, Kahramanmaraş’ı kazandık. Millî Görüş belediyeciliğinin ne olduğunu Türkiye’ye tanıtma fırsatını bulduk. O 5 yıllık süreçte bu illerimizde yaptığımız çalışmalar Türkiye’de ses getirdi. Bunun neticesinde ortaya Millî Görüş belediyeciliği diye bir efsane ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

Millî Görüş belediyeciliğinin sadece mahalli idareyle sınırlı kalmadığını belirten Karamollaoğlu, “Biz sadece belediye hizmetleri yapmadık. Aynı zamanda sosyal hizmetler ve diğer konulardaki çalışmalara da katkı sağladık. Sadece yollarımız ve inşaatlarımız değil, bir ilin bütün ihtiyaçlarını karşılamayacak çalışmalara imza attık. Bu da tüm ülkede takdirle karşılandık. Bunun neticesinde 1994 yılında bir patlama yaşayarak 8 büyük ilde 28 şehir belediyesini kazandık.  O dönemki çalışmalarımız Millî Görüş’ün farkını ortaya koydu. İşte bu yüzdendir ki önümüzdeki mahalli seçimler ciddi önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç