Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahmettin Yüksel; “2009’da aldığımız hizmet bayrağını, 2024’ten sonra da dalgalandırmaya devam edeceğiz”

Ak Parti Çekmeköy belediye

Ak Parti Çekmeköy belediye başkan aday adaylarından Şahmettin Yüksel; “2009’da aldığımız hizmet bayrağını, 2024 seçimlerinden sonra da dalgalandırmaya devam edeceğiz” diyerek yerel seçimlere yönelik iddiasını sürdürdü.

Ak Parti Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Şahmettin Yüksel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında 2009 seçimlerini hatırlatarak şöyle yazdı: “2009 yerel seçimlerinde Çekmeköy’ümüzde kazandığımız tarihi seçim zaferi sonrasında, Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz ile AK Parti’mizin bayrağını zirveye ulaştırmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığımız, mazbatamızı teslim aldığımız o an… Selam olsun o yıllara…”

Yüksel bu arada 8 Aralık 2023 Cuma günü Ömerli Sporcu ve Kamp Eğitim Merkezi Açılışına katılarak sporcularla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Açılış töreninde penaltı atışı da yapan Yüksel, gençlerin taleplerini de dinleyerek not aldı.

Yüksel, önceki günlerde ise, davet üzerine Reşadiye Mahallesine giderek, gençlerle yemekte buluştu. Davetin gençlerden geldiğini “Gençlerimizin daveti üzerine bu akşam aynı sofrada buluştuk, aşımızı, sohbetimizi paylaştık” diye belirten Yüksel mesajının devamında şunları yazdı: “Çekmeköyümüzün yarınlarının söz sahibi genç kardeşlerimiz, her daim en büyük güç ve güven kaynağımız olmuştur.Gençlerimize her zaman bir dost, bir ağabey olduk ve olmaya devam edeceğiz.Bizleri misafir eden genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, muhabbetimizi ve dostluğumuzu daim etsin.” Şahmettin Yüksel’in bu paylaşımına “Gençlerin ağabeyi” şeklinde cevaplar verildiği görüldü.

Reklamı Geç