Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SAHTE SEÇMEN KAYDI İÇİN BASKILARA BOYUN EĞMEYİN” ÇAĞRISI..

Seçmen kaydı için adres

Seçmen kaydı için adres güncelleme son tarihi 1 Ekim’e sayılı günler kala Sancaktepe’den önemli bir uyarı mesajı geldi. Sancaktepe Belediyesi’nin çalışanlarına, akrabalarını ilçeye kaydettirmeleri için belediye başkanı tarafından baskı yapıldığı bilgisini paylaşan Alper Yeğin, “Sakın bunu yapmayın. Emekçi arkadaşlarımız bilsin ki hukuk da arkalarında biz de arkalarındayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin, ekibiyle birlikte toplumun tüm kesimlerine dokunan saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek Başkan Muharrem Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulunan Alper Yeğin, aynı gün paylaştığı sosyal medya mesajıyla Sancaktepe Belediyesi’ne yönelik dikkat çeken uyarılarda bulundu. Seçmen kaydı için adres güncelleme son tarihi 1 Ekim’e sayılı günler kala Sancaktepe Belediyesi’nin çalışanlarına, akrabalarını ilçeye kaydettirmeleri için belediye başkanı tarafından baskı yapıldığı bilgisini paylaşan Yeğin, şunları ifade etti:

SANCAKTEPE HALKININ DİKKATİNE!!!

Sancaktepe Belediyesi çalışanlarına, akrabalarını Sancaktepe’ye kaydettirmeleri için belediye başkanı tarafından baskı yapıldığı bilgisi var. Emekçi arkadaşlarımız bilsin ki hukuk da arkalarında biz de arkalarındayız. 6 ay sonra sosyal demokrat belediyecilikle huzur içinde çalışarak emeklerinin karşılığını alacaklar. Sancaktepe Belediyesi başkanı da bilsin ki çaresizlikten gelen zorbalığı seçimi kaybetmesine engel olmayacak. Sancaktepe hak ettiği doğru yönetimle buluşacak.

Reklamı Geç