Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyonluk kupasıyla Başkan Çerkez’e hayırlı olsun ziyareti..

Ulusal ve uluslararası başarılarıyla

Ulusal ve uluslararası başarılarıyla ülkemizin gururu olan, SMT Filo ana sponsorluğundaki Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, şampiyonluk kupasıyla ziyaret ettiği yeni belediye başkanı Orhan Çerkez’e ‘hayırlı olsun’ dedi.

31 Mart’ta göreve seçilen Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor. SMT Filo ana sponsorluğundaki Çekmeköy’ün marka değeri İşitme Engelliler Spor Kulübü yönetimi ve sporcu kızları da Başkan Çerkez’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak başarılar diledi. Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir, kulüp yöneticileri ve sporcu kızların katıldığı ziyaret programı meclis salonunda gerçekleşti.

Seçimlerin hemen öncesinde Karabük’te yapılan Türkiye şampiyonasından 1.’likle dönen Çekmeköy’ün altın kızları ve kulüp yöneticileri, Başkan Çerkez’e şampiyonluk kupasıyla giderek başarı dileklerini iletti. Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, Başkan Çerkez’e üzerinde sporcu kızların imzalarının yer aldığı şampiyonluk formasını hediye etti. Aynı zamanda kulübün üst kurul yöneticisi de olan Çekmeköy Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Bora Kılıç da ziyaret programında kulüp yöneticilerini Başkan Çerkez’e takdim etti.

İşaret diliyle tercümenin yapıldığı programda gençlerin ve kulüp yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Orhan Çerkez, “Artık seçimler geride kaldı. Sandıklar kapandı, siyaset bitti. Şimdi halka ve bu şehre hizmet zamanıdır. Toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi siz spor kulüplerimize ve tüm değerlerimize maddi-manevi destek olup, sahip çıkacağız. Çekmeköy’ü hep birlikte geliştireceğiz, kalkındıracağız ve yarınlara güvenle taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Çerkez’e görevinde başarılar dileyen Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir de yaptığı konuşmada; “Türk milli takımı demek Çekmeköy demek. Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden milli takımda 10 sporcumuzla yer almak büyük bir gurur. Çekmeköy’ün adını ulusal ve uluslararası alanlarda başarıyla temsil etmekten onur duyuyoruz.  Kulübümüz sadece sporda değil sosyal ve kültürel alanlarda da önemli bir sorumluluğu yerine getirmektedir. İşitme engelli kardeşlerimiz ve aileleri bu çatı altında biraraya geliyor ve sosyal manada kaynaşıyor. Kulübümüze destek veren belediyemize ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç