Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYNI GÜN HEM KAZA HEM HAİN TERÖR SALDIRISI İLE SARSILDIK..

Son zamanların en acı

Son zamanların en acı gününü yaşayan Sancaktepe, aynı gün yaşanan iki olayla sarsıldı. Sabah otobüs kazası ile 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 32 kişinin de yaralandığı olayın şoku atlatılmadan akşam saatlerinde gündeme düşen bombalı araç ile hain terör saldırısı bir kez daha yürekleri dağladı.  sancaktepe patlama 6Bütün Türkiye’yi de büyük yasa boğan ilk olayda; sabah saatlerinde Sancaktepe Belediyesi’nin kültür turları kapsamında Çanakkale Şehitliği’ne Kur’an Kursu’nda eğitim gören kadınları taşıyan gezi otobüsünün Gelibolu ilçesine bağlı Kavakköy mevkiinde kaza yaptı. Bir takım ihmal iddialarının da gündeme geldiği feci kazada Sancaktepeli 5 vatandaşımız hayatını yitirirken 32 kişinin de yaralandığı haberleri geldi. Yaralılar ambulans helikopter ve ambulanslarla Çanakkale, Gelibolu ve Edirne Keşan’daki çevre hastanelerinde tedavi altına alındı. Gün boyu Sancaktepe’den Çanakkale’ye akın akın vatandaşlar ve yetkililer adeta seferber oldu.

sancaktepe patlama 2Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ‘Başımız Sağolsun’ mesajı yayınladı.

sancaktepe patlama 3CHP HEYETİ KAZA BÖLGESİNE AKIN ETTİ..

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin ve Meclis Üyesi Ali Duman ile diğer bazı meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyet kazanın yaşandığı bölgeye giderek CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ile birlikte incelemelerde bulundular ve hastanelerdeki yaralı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

sancaktepe patlama 4SANCAKTEPE AKŞAM ÜSTÜ DE HAİN TERÖR SALDIRISI İLE SARSILDI..

Henüz otobüs kazasının acısını ve yasını daha yaşayamayan Sancaktepe ilçesi akşam üstü de hain terör saldırısı ile sarsıldı. Bütün Türkiye’nin dikkatlerinin bir kez daha çevrildiği olayda; akşam üstü saat 16.30 sularında Sacaktepe’de bulunan Kara Havacılık Alay Komutanlığı’ndan çıkan servis aracının geçişi sırasında Osmangazi Caddesi’nde üzerinde park halinde bulunan bir araçta patlama meydana geldi. Patlamada 5’i asker 3’ü sivil 8 kişi yaralandı.

sancaktepe patlama 1Bombalı aracın uzaktan kumandayla patlatıldığı belirtiliyor. Hain saldırıya ilişkin ilk detaylar da ortaya çıktı. Askeri kaynaklar bombalı aracın erken patlatıldığı ihtimalini değerlendiriliyor.
Teröristler, aracı patlattığında askeri servis aracı 20-25 metre uzaklıkta bulunuyordu. Bombalı araçtan kopan parçalar nedeniyle servis aracının ön tarafı hasar gördü. Servisin bombalı araca nispeten uzak mesafede bulunmasının büyük bir felaketi önlediği belirtiliyor. Öte yandan saldırı sonrası bölgede 2. bir bomba ihtimaline karşı da geniş güvenlik önlemleri alındı, arama yapıldı.

Reklamı Geç