Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ YİNE COŞKULU OLDU

Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde

Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde geleneksel hale gelen Sancaktepe Sünnet Şöleni, geçtiğimiz günlerde Sarıgazi Stadı’nda yoğun katılım altında gerçekleşti. Sünnet çocukları ve aileleri ile tek tek ilgilenen Başkan İsmail Erdem; “Onlar bizim geleceğimiz” dedi.

sancaksölen6Sancaktepe Belediyesi’nin geleneksel Sünnet Şöleni, bu yıl da coşkulu bir programla gerçekleşti. Sarıgazi Stadı’ndaki şölen alanında çocuklar ve aileleri tarafından coşkuyla karşılanan Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı konuşmada çocukların ülkemizin istikbalinin teminatı olduğunu ifade ederek geleceğe iyi hazırlanmaları gerektiğini belirtti.

sancaksölen5Başkan Erdem konuşmasında ailelere seslenerek; “Çocuklarınızın ilk mürüvvetlerini gördünüz. İnşallah ikinci mürüvvetlerini de görürsünüz.Ülkemizin istikbalinin daha iyi olması çocuklarımızı ülke değerlerine saygılı ve o değerlere sahip çıkan nesiller olarak yetiştirmekle mümkündür. Anne ve babalarla birlikte bizlere de bu konuda çok görevler düşüyor” dedi.

sancaksölen4Başkan Erdem, çocuklarımızın mutluluğunun önemli olduğunu belirterek yarınlarını hazırlamada belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Erdem, Belediyenin yaptığı sağlık, kültür ve sanat edindirme kursları ile birlikte yaz spor okulları ve bilgi merkezlerindeki yaz okulları hakkında da bilgi verdi. Ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle konser ve eğlence kısmının yapılmadığı sünnet şöleninde, okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Başkan Erdem sünnet alanında çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek onlara çeşitli hediyeler takdim etti.

sancaksölen3

sancaksölen1

 

Reklamı Geç