Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE MECLİSİ’NDE GÜNDEM DIŞI SÖZ GERGİNLİĞİ..

Mayıs ayı ikinci birleşimini

Mayıs ayı ikinci birleşimini Meclis 1. Başkanvekili Turgay Akpınar başkanlığında gerçekleştiren Sancaktepe Belediye Meclisi’nde gündem dışı söz talebi kabul edilmeyen CHP’li üyelerin kürsü işgali yaşandı. Diğer tüm oturumlarda gerek CHP’li, gerekse Ak Parti’li bütün meclis üyelerine istedikleri zaman gündem dışı söz hakkı verdiğini hatırlatan Meclis 1. Başkanvekili Turgay Akpınar, önce 10 dakika ardından da 1 saat ara verdiği birleşimde gündem dışı söz hakkı vermemesini meclis yönetmeliğinin 11. maddesine dayandırdığını ifade ederek maddeyi okuttu.

sancaktepe gergin meclisCHP’Lİ ALPER YEĞİN; ‘BİZ BUGÜNE KADAR KİMSEYE HAKARET ETMEDİK”

Aynı zamanda CHP ilçe başkanı da olan Meclis Üyesi Alper Yeğin de, “Bugüne kadar bu kürsüden kime ne hakaret ettik ve bugün ne konuşacağımızı nereden biliyorsunuz ki bize gündem dışı söz hakkı vermiyorsunuz” diyerek arkadaşları ile birlikte ısrarlı tavrını meclis sonuna kadar sürdürdü. CHP’li üyeler, meclis kürsüsünü işgal ederek kendilerine gündem dışı söz hakkı verilmesini protesto etti.

sancaktepe gergin meclis2MECLİS BAŞKAN VEKİLİ AKPINAR 8 MADDEYİ OYLATTI..

Yaşanan tartışma ve gerginlik üzerine iki kez ara veren Meclis 1. Başkanvekili Turgay Akpınar, 1 saatlik ikinci aranın ardından 8 maddelik gündemi okutarak oylattı ve ilgili komisyonlara havalesini Ak Parti oylarıyla meclisten geçirdi.

Reklamı Geç