Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE MUHTARLARI SAFA TEPESİ’NDE BULUŞTU..

Yenidoğan’daki Safa Tepesi  Sosyal

Yenidoğan’daki Safa Tepesi  Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ‘Muhtarlar Buluşması’na Sancaktepe’deki 19 mahalle muhtarının yanı sıra Belediye Başkanı İsmail Erdem ve yardımcıları da katıldı.

sancaktepe muhtarlar 5Sancaktepe’de yapılan ‘Muhtarlar Buluşması’nda mahallelerin durumu masaya yatırıldı ve vatandaşın istek ve talepleri muhtarların anlatımıyla dile getirildi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, belirli aralıklarla muhtarlarla toplantılar yapıp, gerçekleştirilen hizmetleri ve eksikleri değerlendirdiklerini belirterek, Sancaktepe’de kamu kurum ve kuruluşlarının örnek düzeyde birlikte çalıştığını söyledi.

sancaktepe muhtarlar 1İhtiyaçların yüz yüze muhtarlardan öğrenilmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Erdem, “Şehrimizi hep birlikte kalkındırıyor ve geliştiriyoruz. Hizmeti birlikte yapıyoruz. Toplumda sorumluluk, yerel yönetimde, kurumlarda ve muhtarlıklardadır. Genel anlamda mevsim değişikliği ile birlikte ihtiyaç ve talepleri yine birlikte planlayacağız. Hızla gelişen bir ilçeden bahsediyoruz. İşimizin kolay olmadığının farkındayız. İnsanlar Sancaktepe’ye yaşanılabilir diye geliyor. Bizler Sancaktepeliler olarak gerçekten şanslıyız. Yerel yönetimler olarak Büyükşehir ve ilçe belediyelerle birlikte kurumlar da ahenkle çalışıyor. Şehrin gelişmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

sancaktepe muhtarlar 2“Muhtarlar halkla iç içe yaşayan, onların sorunlarını en iyi bilen insanlardır” diyen Erdem; “Bu yönü ile mahallenin eli ayağı, gözü kulağıdır” dedi ve her muhtarın mahallesi ile ilgili talepleri için kendilerine rahatlıkla başvurabildiğini ve bu konuda kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. Konuşmanın ardından muhtarlar, ulaşım, eğitim, sağlık ve yerel yönetim konularındaki görüş ve isteklerini iletti.

Reklamı Geç