Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’DE DEV YATIRIMLARA TOPLU AÇILIŞ…

Sancaktepe Belediyesi, her alanda

Sancaktepe Belediyesi, her alanda gerçekleştirdiği atılımlarla örnek ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sancaktepe Belediyesi’nin hazırladığı önemli projelerinden Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi, Mutlu Evler Merkezi ve Prestij Caddeleri,   Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

sancktplacls9Yenidoğan Yunus Emre Mahallesi’nde yoğun ilgi altında gerçekleşen açılış törenine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Kaymakam Feyzullah Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, ve çok sayıda davetli katıldı. Sancaktepe Kültür Müdürlüğü Halk oyunları ekibinin gösterisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk sanat Muziği Korosu’nun verdiği konserle başlayan açılış programında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Kadir Topbaş, İstanbul’da yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek “Bizler hamuru Millet, kumaşı hizmet olan ve bu ülkeye sevdalı hizmetkarlarız. Tek bir amacımız var; halkımızın daha müreffeh, daha mutlu, daha huzurlu, daha güvenli şartlarda yaşamasıdır” dedi.

sancktplacls8Başkan Topbaş, İstanbul’a devasa eserler kazandırdıklarını ve bu eserlerin kalıcı olduğunu ifade ederek, küresel köy haline gelen dünyada yapılan hizmetlerle Türkiye’nin her geçen gün ilerlediğini belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak Sancaktepe’ye bir çok alanda yatırım yapıldığını ifade eden Başkan Kadir Topbaş  “Bu kentte yaşayan herkes mutlu olsun ve yaşamanın onurunu hissetsin” dedi.

sancktplacls3Topbaş, bir zamanlar iflasın eşiğine gelen İBB’nin trilyonlarca yatırım yapar hale geldiğini ifade ederek, değişimin ülke değerlerine ve manevi değerlere sahip çıkan, çalışan bir kadronun yaptığını belirtti.  İstanbul gibi dünya kentine yatırım olarak ne yapılsa az diyen Kadir Topbaş, yatırımların aralıksız devam edeceğini belirtti. Topbaş ayrıca Yunus Emre Mahallesi’nde açılan Kültür ve Sanat Merkezine kendi isminin verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunun altını çizerek Başkan İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.

sancktplacls6Belediye Başkanı İsmail Erdem, böylesine güzel bir merkezi daha Sancaktepe halkına kazandırmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bugün, genç ilçemizin hem bugünü hem de istikbaline hizmet edecek dev eserleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana bir çok projeyi hayata geçirdik. Kültür Merkezlerimiz, Bilgi Evlerimiz, Aile Sağlığı Merkezlerimiz, Spor Komplekslerimiz, Sosyal Yaşam Alanlarımız, Park, Bahçe ve Donatı Alanlarımızla ‘görmeye değer bir Sancaktepe’ yarattık. Bugün de bu “Görmeye Değer” eserlere yenilerini ekliyoruz.” dedi.

sancktplacls7Görev süreleri boyunca Sancaktepe Belediyesi olarak hedeflerini gerçekleştirirken en büyük güvencelerinin Sancaktepe halkının kendilerine olan inancı, güveni ve desteği olduğunu belirten Başkan Erdem, İstanbul’un vitrin ilçesi için yatırımlara hız kesmeden devam edeceğinin müjdesini vererek, Sancaktepe’yi bir yatırım Üssü yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’a teşekkürlerini sundu.

sancktplacls4AK Parti İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol  ise yaptığı konuşmada, Sancaktepe ve İstanbul halkına  yönelik yapılan Kültür ve Sanat Merkezinin açılışında bulunmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek projenin hizmete sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek Dr.Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nin Sancaktepe halkına ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

sancktplacls5AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ise yaptığı konuşmada, şehirleri şehir yapan; meydanları, geniş bulvarları, parkları ve bilhassa mimari yapıları olduğunu belirterek İstanbul ve Sancaktepe’de bu alanda çok büyük gelişmeler olduğunu ifade etti.

sancktplacls2Yapılan konuşmaların ardından Dr.Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi,Mutlu Evler Merkezi,  Kirazlı Yol Caddesi, Mevlana Caddesi, Övgü Sokak, Mimar Sinan Bulvarı ve Atatürk Caddesi prestij caddeleri, yapılan kurdela törenin ardından Sancaktepe halkının hizmetine açıldı.

sancktplacls1

 

Reklamı Geç