Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’DEN DARBE GİRİŞİMİNE ORTAK KINAMA

Başkan İsmail Erdem başkanlığında

Başkan İsmail Erdem başkanlığında olağanüstü toplanan Sancaktepe Belediye Meclisi, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimine karşı iktidarından muhalefetine ortak bir kınama metni yayınladı. AK Parti Grubu adına Av.Yunus Ustahabipoğlu ve CHP grubu adına Alper Yeğin’in imzaladığı ortak bildiride şu ifadeler yer aldı;

sancaktepe kınama 4“Bizler Sancaktepe Belediyesi Meclisi çatısı altındaki Meclis Üyeleri olarak, aziz milletimizin kendisine, milli iradeye, devletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisimize yönelik 15 Temmuz gecesi başlatılan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğünü hedef alan bu darbe girişimi Türk demokrasi tarihine bir kara leke olarak girmiştir.

sancaktepe kınama 3Aziz Milletimiz darbenin karşısında durmuş ve bu kanlı darbe girişimini engellemiştir. Türkiye Cumhuriyeti ve kurumlarını canı pahasına koruyan bu aziz millet her türlü övgü ve takdiri ziyadesiyle hak etmektedir. O gece Türk Milletinin devletine, hükümetine ve milli iradeye verdiği destek tarih boyunca unutulmayacaktır. Dünya demokrasi tarihinin şanlı bir tablosu olarak kaydedilmiştir.

sancaktepe kınama 1Herkes bilmelidir ki bugün olduğu gibi gelecekte de milletimize, milli iradeye ve devletimize karşı her türlü girişim, karşısında milletimizin çelikten iradesini bulacaktır. Sancaktepe Belediye Meclisi de, darbe girişimine ortak bir tavır ve ortak dille karşı durmaktadır.  Bu ortak tavır milli irade ve milletimizi daha da güçlendirmiştir.

sancaktepe kınama 2Sancaktepe halkının temsilcisi olan bizler, tüm halkımızla milli iradenin yanındayız, milli iradeye hep birlikte sahip çıkıyoruz ve ebediyen sahip çıkacağız. Milletimiz müsterih olsun. Bu şanlı direniş sırasında milletimizin aziz fertlerinden pek çok vatandaşımız şehit olmuştur. Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar, milletimize geçmiş olsun diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun…”

sancaktepe kınama 5

Reklamı Geç