Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’DEN DARÜLACEZEYE İFTAR SEVİNCİ..

Sancaktepe Mutlu Evler Merkezi

Sancaktepe Mutlu Evler Merkezi ve Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Kayışdağı Darülaceze’de iftar programı düzenledi.

sancakdar2İftar programına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Halis Kuralay, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kamal, Darülaceze Müdürü İsrafil Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Emin Yavuz, Darülaceze Sakinleri, Mutlu Evler Merkezi çalışanları, Mahalle Anneleri ve yardımcıları, Genç Gelecek Üniversite Konseyi ve Darülaceze çalışanları katıldı.

sancakdar1İftar öncesi Darülaceze sakinleri ile gerçekleştirilen sohbette duygulu anlar yaşandı. Darülaceze sakinleri tüm islam âleminin coşkuyla karşıladığı kutsal Ramazan ayında, iftarlarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Duygulu anların yaşandığı iftar sofrasında hoş bir muhabbet ortamı oluştu. İftar programında açılış konuşması yapan Hasan Kamal, böyle güzel bir iftar sofrasına konuk olmanın mutluluğunu yaşadığını ve yaşlılarımızın her daim yanında olmamız gerektiğini ifade etti.

sancakdar3İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Halis Kuralay; “Herkesin annesi, babası, öğretmeni olur ancak hepimiz ilerde yaşlanacağız. Allah bizlere hayırlı, huzurlu, Rabbimizin sevdiği bir kul olmayı nasip etsin” dedi ve bu organizasyonda emeği geçen Sancaktepe Belediyesi’ne teşekkülerini iletti.

sancakdar4İBB Darülaceze Müdürü İsrafil Aydın ise yaptığı konuşmasında Darülaceze kurumunu ve yapılan hizmetleri anlattı. Aydın; “Bizim kültürümüz anne-babayı dışarı atan bir kültür değil, dinimiz ise anne-babaya bakmayı emrediyor. Bu sebepten Darülaceze sakinlerine en iyi hizmeti verebilmek için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz ve bundan da mutluluk duyuyoruz” dedi. Program sonrasında el emeği göz nuru eserler karşılıklı takdim edildi. Darülaceze sakinlerinin yapmış olduğu eser çok beğenildi.

 

Reklamı Geç