Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEDAT ERDEM, BEKLENEN BAŞVURUSUNU YAPTI..

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış isimlerinden, girişimci genç iş insanı Sedat Erdem, MHP genel merkezinde İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Erdem daha sonra MHP Lideri Bahçeli ile biraraya geldi.

Ülkücü hareketin yakından tanıdığı ve bölgenin sevilen isimlerinden girişimci genç iş insanı Sedat Erdem, İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı başvurusunu MHP genel merkezine yaptı. Erdem daha sonra MHP Lideri Devlet Bahçeli ile biraraya gelerek bir süre başbaşa görüştü. Başta Ordu’lu dernekler ve ASİAD gibi baygın kuruluşlan olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşunda başkanlık ve yöneticilik yapan Erdem’in adaylık başvurusu kamuoyunda heyecan yarattı. Yıllardır toplumdan ayrılmayan ve her daim sokakla iç içe olan Erdem’in MHP listelerinden aday olması bekleniyor. Adaylığına ilişkin ilk mesajlarını hafta sonu MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’ndaki coşkulu programda veren Erdem, “Benim için aslolan milletimizin gönlünde vekil olmak” dedi.

SEDAT ERDEM KİMDİR?

MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Sedat Erdem, Ordu Mesudiye 1980 doğumlu olup ilköğretim ve ortaokulu Mesudiye’de tamamladıktan sonra lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında görev almıştır. Çekmeköy MHP İlçe Teşkilatının her kademesinde uzun yıllar siyaset yapmıştır.  İş dünyasında ERDEM GRUP adı altında MEDYA, AJANS, İNŞAAT, MOBİLYA sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. İnşaat sektöründe 400 konutun üstünde başarılı projelere imza atarak Erdem İnşaat olarak müteahhitlik hizmeti vermeye devam edip ülke ekonomisine istihdam sağlamaktadır.

Erdem, Çekmeköy Ordulular Derneği Başkanı, İstanbul Üçyollular Dernek Kurucu Başkanı, Armutlu Müteahhitler Derneği Başkanı, Mesudiye İş Adamları Derneği Kurucucu (MESİYAD) Başkan Yardımcısı, Karadeniz Dernekleri Platformu Birliği üyesi ve iş dünyasında ve sektöründe başarılı işlere imza atan 350 firmanın üzerinde üyesi bulunan Anadolu İş Dünyası Derneği (ASİAD) Genel Sekreterliğini yapmaktadır. Bir çok yayın kuruluşlarında makale ve köşe yazarlığı yapan Sedat Erdem, sosyal sorumluluk projelerinde yer almış olup, eğitim, iş dünyası, üretim, tarım, spor alanlarında faaliyet gösteren milli değerlerin ve projelerin her daim ön planda olduğu her çalışmada öncü olan Sedat Erdem; evli, Kürşat, Mina ve Nisa olmak üzere 3 çocuk babasıdır.

Reklamı Geç