Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İLE ENGELLİLER İFTARDA BULUŞTU..

Çekmeköy Kaymakamlığı’nın Ramazan ayı

Çekmeköy Kaymakamlığı’nın Ramazan ayı dolayısıyla ilçede yaşayan şehit aileleri, gaziler, engelli bireyler, yetim ve öksüzler ile muhtaç ve yaş kıdemlilere yönelik düzenlediği iftar programı bu yıl da anlamlı bir etkinliğe dönüştü.

Her mahalleden muhtarların eşlik ettiği şehit aileleri, gaziler ve engelli bireyler ile yaş kıdemlilere yönelik iftar daveti Taşdelen Yeditepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın ev sahipliğindeki iftar davetine Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Garnizon Komutanı, belediye meclis üyeleri, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, muhtarlar, işadamları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Semazen gösterimi ve Kur’an-Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programı öncesinde şehit aileleri ile gazileri temsilen konuşmacılar sahneye çıktı ve yetkililere teşekkür ettiler.

İftar programında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetinin önemine değindi ve “Peygamberlik makamından sonraki en kutsal mertebe olan şehitlerimizin emaneti bizlerin başının tacı olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu. Başkan Poyraz, sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak ilçede ve bölgede ikamet eden tüm şehit yakınları, gaziler, engelli bireyler ve yaşlılarımıza her zaman sahip çıktıklarını söyledi.

Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız da konuşmasında ülkemizin birlik ve beraberliği için şehitlerimizin ve gazilerimizin ödediği bedel karşısında bizlerin de milletçe bu değerlere sonuna kadar sahip çıkmamız gerektiğini ifade etti.

Ülke ve millet olarak 15 Temmuz’da önemli bir sınav verdiğimizi kaydeden Kaymakam Kansız, “Atalarımızın kanlarıyla sulanan bu güzelim memleket toprakları tarihte hiçbir vakit rahat bırakılmadı bundan sonra da bırakılmayacak. Bizlere düşen; bedel ödenmiş olan bu topraklar üzerinde birlik ve beraberlik içeresinde kenetlenip gücümüze güç katmak ve hainlerin karşısında her zaman dimdik ayakta durmak olacaktır” dedi.

Reklamı Geç