Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞEHİT POLİSİMİZ VEFA KARAKURDU ANISINA..

Toplumsal duyarlılığı ve sosyal

Toplumsal duyarlılığı ve sosyal sorumluluk projeleri ile öncü çalışmalara imza atan Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER, şehit polisimiz Vefa Karakurdu adını taşıyan özel eğitim anaokulunun tadilatını gerçekleştirerek vefada da örnek oldu. Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve beraberindeki konuklar Vefa Karakurdu Özel Eğitim Anaokulu’nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen programda minik öğrencilerle biraraya geldi..

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da anlamlı etkinliklerle kutlanıyor. Sosyal sorumluluk projelerindeki örnek duyarlılığı ile adından sıkça söz ettiren Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER’in tadilatını gerçekleştirdiği Şehit Vefa Karakurdu Özel Eğitim Anaokulu’nda düzenlenen engelliler günü etkinliği ilçenin önde gelen isimlerini buluşturdu. Programa Kaymakam Resul Çelik’in yanı sıra; ilçe milli eğitim şube müdürleri, Koçullu Mahallesi Muhtarı Mitat Şimşek, okulun tadilat işlerini üstlenen ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve dernek yöneticileri ile veliler katıldı.

Etkinlikte misafirler minik öğrencilerin gösterilerini keyifle izledi. Kaymakam Resul Çelik ve konuklar, çeşitli spor gösterileri yapan minik öğrencilerle birlikte oyunlar oynadı, boyamalar yaptı ve bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi. Programın ardından okula ait olan oyun alanında incelemelerde bulunan Kaymakam Çelik, Okul Müdürü Özgül Yaman’dan park yenileme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Reklamı Geç