Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE METROGARDEN AVM’DE SİLAHLI SOYGUN..

Gece saat 02.30 sıralarında

Gece saat 02.30 sıralarında Ümraniye Kemerdere mevkiindeki Metrogarden AVM’ye gelen silahlı ve maskeli 6 kişi önce güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirdi sonra da giriş katındaki kuyumcu dükkanına girerek yüklü miktardaki altınları alıp kaçtılar

metrogar6Akıllara durgunluk veren silahlı soygun Ümraniye bölgesi olarak geçen fakat Çekmeköy sınırında olan Kemerdere’deki Metrogarden AVM’da yaşandı. Gece saat 02.30 sıralarında AVM’ye gelen silahlı ve maskeli 6 kişi güvenlik görevlilerini silahlarıyla etkisiz hale getirdikten sonra giriş katındaki kuyumcu dükkanına yöneldiler. Beraberinde getirdikleri aletlerle kuyumcunun kapısını açan şahıslar, vitrinde bulunan altınları aldı. Aynı zamanda kuyumcuda bulunan kasayı da beraberinde götürmek isteyen şüpheliler başarısız oldu. Vitrindeki altınları çantalara dolduran şüpheliler alışveriş merkezine geldikleri lüks araca binerek kayıplara karıştı.

metrogardensoygun yeni1Silahlı ve maskeli 6 kişinin gerçekleştirdiği soygun sırasında alışveriş merkezinde bulunan bir giyim mağazasında çalışanların içeride olduğu öğrenildi. Soygunu fark eden çalışanlar büyük bir şok yaşarken, silahlı bir şahsın mağaza çalışanlarını etkisiz hale getirdiği belirtildi. Soygunu gerçekleştiren şüphelilerin kaçmasının ardından, alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri durumu polise haber verdi. Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

metrogar3Alınan güvenlik önleminin ardından mağaza içerisinde ve çevresinde delil çalışması yapıldı. Şahısların kimlik bilgilerinin tespit edilmesi amacıyla alışveriş merkezinin güvenlik kamera kayıtları inceleme altına alındı. Soygun sırasında bir başka mağazada çalışan 7 bayan çalışan ise ifadelerine başvurulmak üzere karakola götürüldü. Ekipler kayıplara karışan 6 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Reklamı Geç