Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİ DİNLEDİ, YEREL SEÇİM İÇİN DESTEK İSTEDİ..

Partisinin saha çalışmaları kapsamında

Partisinin saha çalışmaları kapsamında Çekmeköy’de bir dizi temaslarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, beraberinde İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet ve partililerle birlikte Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER’de sektör temsilcileriyle buluştu. Ziyarette yaklaşan yerel seçimlere ilişkin mesajlar veren Erbakan Mart 2024’te Ankara ve İstanbul istisna tüm il ve ilçelerde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini kaydederek ‘Milli Görüş’ belediyeciliğini yeniden tesis etmek için destek istedi. ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen de sektöre ilişkin sorun ve sıkıntıları dile getirerek, “Sizlerden ricamız bizlerin sesini daha çok duyurmanız ve çözüm odaklı gündem oluşturmanız” dedi.  

Ziyaret programının açılış konuşmasını yapan Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği Başkanı Yücel Evsen; “Malumunuz artık yeni bir seçim sathına girmiş bulunmaktayız. Bugün de bizleri Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan ve partililer ziyaret ederek onurlandırdılar. Türk siyasetine yeni bir soluk getirdiği için sayın genel başkana teşekkür ediyorum. ÇEKMÜDER, bölgemizde istihdam üreten müteahhitler ve işinsanları derneğidir. Derneğimiz bünyesinde ülke ekonomisine önemli katma değerler sunan işdünyası temsilcileri yer almaktadır” dedi.

Ekonomi gündemi başta olmak üzere yerel ve genel konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Mart 2024 seçimlerine yönelik önemli mesajlar verdi. Ankara ve İstanbul istisna olmak kaydıyla tüm il ve ilçelerde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini açıklayan Erbakan, “Bugünkü ziyaretimizin maksadı geçtiğimiz 14 ve 28 Mayıs seçimleri için teşekkür etmek, yaklaşmakta olan Mart 2024 seçimleri için de yeniden destek talebinde bulunmak. Bu amaçla bizleri ağırladığınız için teşekkür ederim” dedi. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde İstanbul’un her bölgesinden birer milletvekili çıkarmayı başardıklarını belirten Erbakan, bu başarıyı yerel seçimlerde de devam ettirmek istediklerini dile getirdi.

Erbakan, “30 sene sonra belediyelerde tertemiz bir sayfanın açılması için 2024’te yeniden Milli Görüş ruhuyla, Milli Görüş belediyeciliğinin yeniden hakim olması için Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere hazırlanıyoruz.” dedi. Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığı 1994 yılının Milli Görüş belediyeciliği için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Erbakan, 1994 ruhunu yeniden canlandırmak için 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde partisine destek istedi.

1994’te israfın, rüşvetin, yolsuzluğun, çifte standardın, adam kayırmanın, torpilin, adaletsizliğin ortadan kaldırıldığı bir belediyecilik anlayışının ortaya konulduğunu, bununla beraber efsane hizmetlerle halkın buluştuğunu söyleyen Erbakan, “30 sene sonra belediyelerde tertemiz bir sayfanın açılması için 2024’te yeniden Milli Görüş ruhuyla, Milli Görüş belediyeciliğinin yeniden hakim olması için Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İşdünyası temsilcilerinin talep ve beklentilerini dile getirdiği programda sektöre ilişkin sıkıntıları dile getiren ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Sahada ne yazık ki teorik ve pratik birbirini tutmuyor. 11. aydan itibaren sektör büyük sıkıntı yaşayacak. Yetkililerimiz sahayı daha iyi görmeli, analiz etmeli gereken tedbirleri zaman geç olmadan almalıdır. Bizler sıkıntıları dile getirmeye çalışıyoruz, uyarıyoruz ama tedbir alan yok. Şartlar hep sektör aleyhine. Yapılan düzenlemelerin altı ise maalesef dolu değil. Piyasada beton fiyatları istikrarsız ve ranta dayalı. Denetim mekanizması ise çok zayıf. Fiyat artışları dengesiz ve alakasız. Örneğin Silivri’de 1.500 olan fiyat hemen yanı başındaki İstanbul’da yüzde yüz farkla 3 bin lira. Bizler sorunların merkezinde, sahayı bizzat yaşayanlardanız. Sizlerden ricamız sektör sorunlarını daha fazla yukarıya taşımanız ve çözüm odaklı gündem oluşturmanız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç