Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞENEL VE PAYİDAROL AİLELERİ’NİN EN MUTLU GÜNÜ..

Ümraniye’nin önde gelen tanınmış

Ümraniye’nin önde gelen tanınmış isimlerinden Göksu Sürücü Kursu ve Ümraniye Sınav Liseleri Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Şenel’in oğlu Salih Şenel, ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek hayatını Duygu Payidarol (Şenel) ile birleştirdi. Şenel ve Payidarol Aileleri’ni en mutlu gününde dostları ve yakınları yalnız bırakmadı. Damat babası Sabri Şenel de, “Göz yaşartıcı ilginize teşekkürler” diyerek bir mesaj yayımladı.

Bölgemiz siyasetinin önde gelen isimlerinden eğitimci-iş insanı Sabri Şenel ailesi ve Payidarol ailesi hafta sonu en mutlu gününü yaşadı. Sabri Şenel’in oğlu Salih Şenel, Ümraniye Nikah Dairesi’nde kıyılan nikahla hayatını Duygu Payidarol ile birleştirdi. Genç çiftin nikah şahitliğini Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erkal, Prof. Dr. Kenan Aydın, Prof. Dr. Yusuf Devran, AK Parti Ümraniye ilçe başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, GÜYAD başkanı Tahsin Söğüt, GÜSİAD başkanı Yüksel Yalçın, Eski ilçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Bayram Canlı, Gültekin Şenel ve Av. Yunus Akçay yaptı. Nikah törenine Şenel ve Payidarol ailelerinin yakınlarının yanı sıra siyaset ve iş dünyasından birçok önemli isim katıldı.

SABRİ ŞENEL: “GÖZ YAŞARTICI YOĞUN İLGİNİZE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİZ..”

Anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Sabri Şenel, “Evlatlarımız Salih ve Duygu’nun bu mutlu gününde nikah törenine yoğun teşrifleri ile bizleri onurlandıran bizi yalnız bırakmayan tüm eş, dost, arkadaş ve tüm saygı değer davetlilere yürekten teşekkür ediyorum. Türkün bu geleneğini ebedi kılma hassasiyetini gösteren bu kadirşinas dostların önünde saygı ve hürmetle eğiliyoruz. Kurulan tüm yuvalar mutlu, mesut ve bahtiyar olsun. Hayırlı nesiller olsun. Türkün ocağı tütsün” dedi.

Yerel Gazete olarak Şenel ve Payidarol ailelerine ‘hayırlı olsun’ derken genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Reklamı Geç